2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم خیلی تنبلم

74 بازدید | 12 پست

بچه ها من بزور کاری رو انجام میدم بزور حمام میرم از بچه گی همینجوری بودم  از کار کردن تو خونه خوشم نمیاد الان از کارهای خونه بدم میاد زیاد انجام نمیدم شلخته ام دوست دارم با اشتیاق کارامو کنم راهکار بدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم انگیزه م رو از عشقی که به تمیزی دارم میگیرم

کیف میکنم خونه تمیز باشه کارا انجام شده باشن

توی یه محیط تمیز و مرتب به کارای دیگم و فعالیت های مورد علاقم با تمرکز بیشتری میرسم و بیشتر بهم خوش میگذره

مثلا عاشق اینم از بیرون میام خونه برق بزنه پس همیشه مرتب میکنم بعد از خونه خارج میشم

دوست دارم میرم روی تخت خواب سینک خالی باشه خونه مرتب باشه اینجوری بهم بیشتر لذت میده با آرامش و بدون استرس میخوابم شما اینطور هستین ؟

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

من خودم انگیزه م رو از عشقی که به تمیزی دارم میگیرمکیف میکنم خونه تمیز باشه کارا انجام شده باشنتوی ی ...

نه بایا اگه خونمم نامرتب باشه بیخیال م نمیدونم چرا اینقدر تنبلم 

نه بایا اگه خونمم نامرتب باشه بیخیال م نمیدونم چرا اینقدر تنبلم

منم تنبلی میکنم گاهی ساعت ها هیچکاری انجام نمیدم انگار همش خستم ویتامین های بدنم هم کم نیست

شما از نظر سلامت جسمی معاینه شدین ؟ شاید ویتامینی کم باشه یا هورمون ها تنظیم نباشن چون بشدت تاثیر داره …

برای انگیزه اگر اینستاگرام داری یا پینترست داری میتونی بلاگر های انگیزشی رو دنبال کنی البته اونایی که پیج مفید و سالمی دارن اگر هدفت تمیزی خونه و مرتب بودن خودت هستش این دو تا پیج خیلی میتونه بهت کمک کنه : لیلی دیلی و صبورا جانباز

توکلا همینجوری یا چند وقته من همیشه اینجوریم

نه مجردیم تو خونه پر خواب بودم بیرون از خونه مثلا مسافرت کم خواب 

بعد ازدواج کم خواب شدم طوری که دوساعت دوساعت میخابیدم بعد که بچه اومد انرژیمو گرفت الان دنبال موقعیت میگردم بخابم خیلی خستم می‌کنه 

من یه مدت خیلی نگاه میکردم انقدر جالب بود برام که بلند میشدم به کارهام میرسیدم و بعدش حس خیلی خوبی داشتم

الان دیگه برام عادت شده کارامو میرسم اگر نکنم اصلا دیوونه میشم

منم تنبلی میکنم گاهی ساعت ها هیچکاری انجام نمیدم انگار همش خستم ویتامین های بدنم هم کم نیستشما از نظ ...

نه ویتامین های بدنم خوبه ممنون از راهنماییت این پیج هایی که گفتی تو اینستاس