2777
2789
عنوان

خواهر و برادر

94 بازدید | 8 پست

شما چند تا خواهر برادرید؟ موقعی بوده از ته دل حس کنید چقدر خوبه که هستن؟ یا برعکس دعا کنید کاش نبودن؟ اگه اره چه زمانی؟ بی تعارف بگییییید لطفا.

اسم کاربریت منو یاد سریال مورد علاقه ۱۳ سالگیم انداختتت😭🥹🥹

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هم خواهر دارم هم برادر همیشه خداراشکرمیکنم از داشتنشون..اگه جونم هم بخوان بهشون میدم

خیلی غصه دخترم میخورم که نه میتونه خداهرداشته باشه نه برادر ودرآینده تنهاهست

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

آره هم خواهر دارم هم برادر همیشه خداراشکرمیکنم از داشتنشون..اگه جونم هم بخوان بهشون میدمخیلی غصه دخت ...

خیلی خوبه که روابطتون خوبه باهم.... واقعا بابتش یه دنیااا خوشحال باش. 🌺🌺

سریال مورد علاقه منم بود

نگم برات چنبار دیدمش کراشمم اون پسره بود هوانگ تکیونگ عکساش همه جای اتاقم بود خدایا یادش بخیر🥹

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک