2777
2789
بخدا راست میگم ،من دیگه روانی شدم کاش میمردم ازین کوفتی راحت میشدم 😭😭😭😭

الهیییی این چه حرفیه جیگرطلا

خا حالا نازتو میکشن؟ چی دوست داری بخوری ؟ دختر جیگره یا پسر مهربون؟

لبیک یا مهدی🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهیییی این چه حرفیه جیگرطلاخا حالا نازتو میکشن؟ چی دوست داری بخوری ؟ دختر جیگره یا پسر مهربون؟

ناز که میخره شوهر ولی زیاد نه 😁،من یه چند روزه به شدت هوس برف کردم بخورم یچیز عجیب وغریب😭😭منطقه ما که قطع نعمت شده ،دعا کن دختر باشه هنوز مشخص نیست ،دعا کن زودتر خوب شم روانی شدم به خدا 

میگم اخه مذهبیا وفادارن چشم و دل سیرن مهربونن ازشون بعیده پدرشون مولا علیه اگه بخوان راه بدم برن باب ...

عزیزم یه پسر ده ساله ازش دارم 

به خاطر پسرم باهاش موندم و زندگی میکنم😔

همون اوایل ظاهرا پشیمون بود 

بعد از اون دیگه اصلا به روش نیاوردم حالم بد میشه راجع به این موضوع با خودش حرف بزنم

اما از درون فرو ریختم هیچی ازم نمونده💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم یه پسر ده ساله ازش دارم به خاطر پسرم باهاش موندم و زندگی میکنم😔همون اوایل ظاهرا پشیمون بود بع ...

آخ الهی:) به خانم حضرت زهرا توسل کن

انشاالله شوهرت که توبه کرده و ارتباطتون بهتر از قبل خواهد شدددد

لبیک یا مهدی🌱

آخ الهی:) به خانم حضرت زهرا توسل کنانشاالله شوهرت که توبه کرده و ارتباطتون بهتر از قبل خواهد شدددد

من با توسل به حضرت زهرا دستشو رو کردم 

روزی که فهمیدم دهه فاطمیه بود روز شهادت خانوم بود 

پرچمشو می زدم به دیوار خونه ام و گریه میکردم میگفتم خانوم دیگه خسته شدم اگه چیزی هست بهم نشون بده 

دقیقا دو ساعت بعدش رسوا شد رسوا

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴