2777
2789
عنوان

میشه بیاین حالم خیلی خرابه🥲

129 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

این تاپیکو زدم تا حرفهامو اینجا بگم

اینقدر امشب حالم بد شد رفتم مهمونی خونه دوستم بقیه دوستام هم بودن اینقدرررر همشون سفید و خوشگلن و قد بلند فقط زشت و سیاهشون منم دیگه دلم نمیخواد برم مهمونیهاشون امشب هی دلم میخواست گریه بیفتم که چرا من اینشکلی ام عکس ازم نخواید لطفا

کلا هر وقت میرم مهمونی بین دوستام خیلی حالم خراب میشه

کتش منم یذره سفید و خوشگل بودم🥲

گفتم بیام با شما درد دل کنم کسیو ندارم اینجور حرفهارو بهش بگم 

پناه اوردم پیش شما

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

میشه برام دعا کنین منم یکم خوشگل بشم🥲😔

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا سبزه و پوست شکلاتی ک خیلی جذابه همه تابستونا خودشونو به آب و آتیش میزنن رنگ بگیرن

نه اصلا جذاب نیست هر رنگی نمیتونم بپوشم

شانس رو ببین نه قیافه

همشونم خوش شانس ماشاالله

خب تو هم خشگلی های خودتو داری نباید بهش فکر کنی

نه بخدا امشب به خودم نگاه کردم دیدم ابروهام که کمه چشمام ریز بینیم بزرگه پوستم سبزه اس قدم کوتاهه اندامم بد ریخته 

خب نرو مثل من

خب همش هم تو خونه باشم افسردگی میگیرم عمین الانم تا حالا نصفیشو نرفتم

چرا عزیزم دخترای سبزه با نشکن من خودمم سبزه ام عاشق خودمم

خوشبحالت عاشق خودتی من خیلی داغونم تو مهمونی اشکام میریخت نمیذاشتم کسی بفهمه 

اینطوری نگو به خودت منفی نگاه نکن

خب چطور مثبت نگاه کنم هیچ چیز خوبی ندارم