2777
2789

مال من خیلی کم عقب بود با ارتودنسی درست شد 

ولی برای برادرم بیشتره ، دیگه چاره ای به جز جراحی نیست 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تزریق فیلر و این چیزا هم قابل اصلاحه حدودا 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مال من😔فک کنم باید ژل بزنیم. غبغبم داره تازه😔میتونی عکس فکتو بزاری؟

😔😔😔😔

شما حساس نشدی رو این مسئله؟ 

عزیزم میترسم یکی تو تاپیک باشه بشناستم من اینجا زیاد درد و دل کردم 

شما میتونی عکس بذاری؟ 

😔😔😔😔شما حساس نشدی رو این مسئله؟ عزیزم میترسم یکی تو تاپیک باشه بشناستم من اینجا زیاد درد و دل کر ...

منم میترسم 

اره ببین فکم کوچیکه. غبغبمم ک بدترش کرده. دماغمو بزرگتر نشون میده. اصن ی وضعی. خیییلی حساسم روش. اعتناد بتفسمو گرفته. میخام ژل بزنم فکمو

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

شمام این مشکلو داری؟ میترسم یه حالت پله ایی بشه چونم نمیدونم متوجه منظورم میشین یا نهچون فکم عقبه

نه ندارم ،اما وقتی رفتم واسه عمل بینیم چند نفر واسه فک عقب داشتن که به نظرم تو صورت خیلی تاثیر داره ،خوب شدن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من