2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرتون

164 بازدید | 15 پست

یه مراسمی بگیره بعد به شما نگه فقط به شوهرتون بگه بیا

یا مثلا مراسمش زنونه باشه همه رو از قبل دعوت کنه بعد صبحش زنگ بزنه بگه مثلا ساعت ۳ داریم اگه خواستی بیا

واکنشتون چیه

سابقه روابط مخدوش هم داشته باشید در گذشته

کلا همه خانوادش باهاتون بی دلیل دشمن باشن

البته بی دلیل که یعنی هرکاری کردن مث خودشون تلافی کردم

یا حتی کمتر

یا مثلا دوبار دعوتت کنن اگه تو نگی بیاید خونمون دعوتی دیگه دعوتت نکنن اخه بچه ادم که غریبه نیست دعوتش نکنی 

بعدم در کل هی از دروغ بگن نداریم و طلاهامونو فروختیم و ... درصورتی که مطمئنی داره دروغ میگه

حق دارم ناراحت شم یا محل نزارم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای چه صبری داری مال من اینجوریم نیستن نمیرم اصلا فقط عید نوروز حتی روز مادر هم نمیرم نه تبریک ۵دقیقه فاصلمونه 💩هم حسابشون نمیکنم... الان دلیل ادامه رابطه بااینا چیه برای خودت👺👺👺

اينكه ندارن يا دارن ك خيلي ربطي به بقيه ندارعك شما نارحت شي ك راست ميگن يا دروغ.و خب دعوت نيمكمي اون ...

اخه میشینن کل درامد ما رو حساب کتاب می کنن میگن شما پول دارید درصورتی که ما مستاجریم و اونا چنتا خونه دارن

بعد میگن ندادیم

درمورد اینکه طلا فروختن،دارن،ندارن و...یه مسئله شخصیه که به زندگی و روابط شما با اونها ربطی نداره

اینکه توقع داشته باشن هرچند وقت یکبار دعوت کنی هم معقوله،به هرحال هر پدر و مادری دوست داره چندوقت یکبار مهمون خونه بچه ش بشه

اما اینکه مراسم دارن و از قبل به همه گفتن اما به شما همون روز صبح اطلاع دادن کارشون خوب نیست،من باشم بهانه میارم نمیرم

حداقل یک روز جلوتر باید بگن که آدم آماده باشه این مدل دعوت از سر سیری و به درد نخوره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
وااای چه صبری داری مال من اینجوریم نیستن نمیرم اصلا فقط عید نوروز حتی روز مادر هم نمیرم نه تبریک ۵دق ...

منم نرفتم امسال

پارسال رفتم تبریک گفتم جوابمو نداد  روشو کج کرد بعد که شوهرم اومد تو خونشون بعدش تظاهر  کرد که باهام خوبه

وااای چه صبری داری مال من اینجوریم نیستن نمیرم اصلا فقط عید نوروز حتی روز مادر هم نمیرم نه تبریک ۵دق ...

همسرت ناراحت نمیشه؟ایشون هم رابطه ش با خانواده شما درهمین حده؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خب شما دعوت نمیکنی اونا هم دعوت نمیکنن، بالاخره رفت وآمد یک طرفه که نمیشه این ناراحتی نداره

نه که دعوت نکنم مثلا سه چهار بار یه بار دعوت می کردم 

الان دوبار که بریم اگه نگم دیگه دعوت نمی کنه

اخه خانواده خودم این طوری نیستن