2777
2789
خیییییلی من کلا چند بار جلو پدر شوهرم ضایع شدم!!یه بارم منو با شورت دیده😢😨😭

چطوری😀

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون

وووای یه چیز یادم اومد یه بار تو وایبر یه جک زشت اشتباهی فرستاده بودم تو گروه فامیلمون خداروشکر وایبر جوری بود که نت رو خاموش میکردی پیام نمیرفت.متن جکو میذارم امیدوارم نترکه تایپیکم😁:

دیدی میگن دخترا شوهر کرد اینا الکی میگن شوهراشون اینارو کردن

بعد پایینشم نوشته بود یه با نشد بخاطر این همه اطلاعاتی که بهتون میدم ازم تشکر کنید

خداروشکر بخیر گذشتو نرفت وگرنه رسوای عالم میشدم

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی بار تو نامزدی شب شوهرم میخاست یواشکی بیاد خونمون منم تا دیدم بابام رفت تو اتاقش بخوابه سریع پی ...

زنده موندی ینی؟😯

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
منم ی بار تو نامزدی شب شوهرم میخاست یواشکی بیاد خونمون منم تا دیدم بابام رفت تو اتاقش بخوابه سریع پی ...

واااای روت شد به بابات نگاه کنی خدااااااااااا

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الکی😱😱😱😱😱😱😱

من اینجا مردم از خجالت

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
چطوری😀

منو شوهرم خونشون تنها بودیم.بابا و مامانش رفته بودن کرج قرار بود شب بیان!!نگو نظرشون عوض شده و پدرشوهرم تنهایی برگشته ک خانومش دوسه روز بمونه!!

هبچی دیگه همسرم گفت من میرم بیرون یکم خرت و پرت بگیرم تو شام نزار فقط به خودت برس!!!اون رفت منم تو اتاق یکم آرایش اینا کردم و لباسامو خواستم عوض کنم!!!تا شورت خوشگله رو پوشیدم در خونه باز شد فکرکردم شوهرمه!!گفتم عزییییزم چه زود اومدی طاقت نیاوردی یکم دیرتر منو بااین ست لباس جدید ببینی!!یکم اومدم سمت در اتاق دیدم پدرشوهرم با چشمای از حدقه در اومده وایساده وسط خونه!!!

نگو بنده خدا دیده سروصدایی نیست فکرکرده ما نیستیم!!همه اون لحظات ضایع شدن شاید سی ثانیه طول کشید ولی وقتی دیدمش برام یه عمررررر گذشت😂😂😂😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

یه بار هم خونه مادربزرگم مراسم روضه خوانی بود قرار بود من و جاری هام با مادرشوهرم بریم مادرشوهرمم رفته بود حموم و در نمیومد منم اعصابم خورد شده بود برای مامانم فرستادم سلام چخبر؟ مراسم که هنوز تمام نشده؟این عفریته خانم رفته حموم 2 ساعته مارو لنگ خودش کرده اگه تشریف فرما شد میایم ایشششش، بعد از فرستادن دیدم به جاریم ارسال شده جاریم هم روبه‌روم نشسته بود تا پیام رو خوند زد زیر خنده

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
منو شوهرم خونشون تنها بودیم.بابا و مامانش رفته بودن کرج قرار بود شب بیان!!نگو نظرشون عوض شده و پدرشو ...

اینکه بدتر از بقیه بود😕

وای خدا دیگه بالاتر سیاهی رنگی نیست,,,,,,بالاخره اوند یافرارکردبیچاره

ن نیومد وقتی فهمیدم اشتباهی فرستادم واسه بابام زنگ زدم گفتم گاومون زایید ی مدت این طرفا نیای.خودمم فردا صبح زود رفتم مدرسه از اونجا هف رفتم خونه خالم تا ی هفته نیومدم

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
آره دیگه از این غلطا نکردم

خیلی باحال بود

اینکه بدتر از بقیه بود😕

اوهوم.از اون موقع رفت و آدمو کم کردم😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....