2777
2789
منو شوهرم خونشون تنها بودیم.بابا و مامانش رفته بودن کرج قرار بود شب بیان!!نگو نظرشون عوض شده و پدرشو ...

وای در حین خوندن داشت نفسم میگرفت...وای شوهرت فهمید؟؟؟؟؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بارم سر کلاس با دوستم داشتیم درباره یکی دیگه از همکلاسی ها غیبت میکردیم اون بنده خدایی ک داشتیم دربارش حرف میزدیم صندلی وسط مون نشسته بود ی دفعه پیامو اشتباها فرستادم براش حالا متن پیام:میگم الهه این حدیث گووزوی نکبت چقدر ابروهاش خوشکل شده هرچند ازش متنفرم ولی شنیدم با استاد ملکیان رابطه داره تو هم دیدی؟ وقت بش نگی :-) :-)😱 

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!

خواهرم دوست پسر داشت.بعد دوستش ازش پرسیده بود ازدواج‌نکردی باهاش 

خواهرمم نوشته بود لعنتی نمیاد بگیره هر چی میگم عقد کنیم میگه بعدا 😅😅بعد فرستاده بود ب دوست پسرش ک الان شوهرشه

شوهرشم زده بود دندون ب جیگر بگیر میام حالا 😅😅خواهرم ب مرز سکته رسیده بود 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
منم ی بار تو نامزدی شب شوهرم میخاست یواشکی بیاد خونمون منم تا دیدم بابام رفت تو اتاقش بخوابه سریع پی ...

زنده ای هنوز؟

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

ی بارم با دوستم رفتیم مغازه یکی از آشناها دوستم اسمش زهراس صاحب مغازه هم زهراس خلاصه دوستم خواست ی شلوار لی بگیره منم دیدم داره سرش کلاه میزاره سریع ی پیام نوشتم«نخری ها داره گولت میزنه چنتا مغازه بالاتر 20تومن ارزون تر میده الکی بگو کمرش واسم تنگه»و ب خاطر عجله اشتباها فرستادم واسه صاحب مغازه.خلاصه آب شدم

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
یه بار هم خونه مادربزرگم مراسم روضه خوانی بود قرار بود من و جاری هام با مادرشوهرم بریم مادرشوهرمم رف ...

وای وای

چه باحال بود

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
اوهوم.از اون موقع رفت و آدمو کم کردم😂

👍👍👍😁😁

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

یه بار شوهرم ک ا ندوم اورده بود. خونمون 

مامانم سطل اشغال رو. خواست ببره بیرون از اتاق من گعتم خودم میبرم بعد به شوهرم پیام دادم خدا کنه کاندوم رو نبینه سطل رو برد بیرون 

اشتباهی دستم از بس میلرزید فرستادم واسه بابام 

ی بارم سر کلاس با دوستم داشتیم درباره یکی دیگه از همکلاسی ها غیبت میکردیم اون بنده خدایی ک داشتیم در ...

شما سعی کن زیاد اسمس ندی به کس خخخ حضوری حرفهات بزن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
یه بار شوهرم ک ا ندوم اورده بود. خونمون  مامانم سطل اشغال رو. خواست ببره بیرون از اتاق من گعتم ...

😵😱😱😱😱😱

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
وای در حین خوندن داشت نفسم میگرفت...وای شوهرت فهمید؟؟؟؟؟

آره فهمید اولش ک حالش خیلی بد شد و حرص خورد بعدش واسه اینکه من گریه نکنم الکی میخندید😓

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

يه بار با شوهرم قرار داشتيم كه من مثلا از خونه بيام اونم از محل كار بياد فلان جا و بعدش بريم خريد ساعت ٨ شب من ٨ شب اونجا بودم و نيم ساعتي منتظررررر عصباني و داغون بودم زنگ زدم بهش داد زدم معلوم هست كدوم گوري هستييييي 😂 بعد ديدم طرف اروم ميگه به خدا خونه هستم بايد جايي ميومدم؟ يهو گوشي اوردم پايين ديدم به بههههه شماره مدير محل كارمو گرفتم 😱

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!