2777
2789
عنوان

یکی بهم گفت طلسم شدم

193 بازدید | 22 پست

تو گزوه ختم دعا ایتا یکی گفت سرکتاب میگیره بعد برام گرفت گفت واسم طلسم گرفتن و خودش میتونه باطلش کنه گفت یه زن بینی بززگ راستش من توغربتم فقط جاریم رفت وامد داره باهم ک ادم مومن و درستیه نمیدونم چقد حرفاش درست بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پولم میگیره دیگه جز این نیست دعا نویسا محاله بری پیششون نگن که بستنت طلسم داری

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

خب گفت دعا نویس نیست از رو قران سرکتاب گرفت

اینا صدجور بلدن ب یکی میگن قرآنی کار میکنیم ب یکی میگن دعا مینویسیم به یکی میگن جادوگریم و... با توجه به شناختشون میگن 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

۵۰ سرکتاب باطل سحر۱ تومن نداشتم

الکی پول ندی همون که گفتم انجام بده .

اگه طلسم شده باشی خودت با گوش دادن سوره ی بقره متوجه میشی .شاید چند روز اول خواب بد ببینی یا با گوش دادن سوره استرس بیافته به جونت ولی فقط چند رو اول بعدش چون طلسم ازت برداشته میشه همه چی خوب پیش میره