2777
2789
عنوان

برای خواسته تون صلوات خاصه میفرستم

133 بازدید | 18 پست

سلام ب همگی

اگه دنبال ذکری هستید که به حاجتتون برسین

صلوات حضرت زهرا پیشنهاد میکنم چون خودم تا الان دو بار ازش نتیجه گرفتم

حین ذکر از حضرت زهرا خواهش کنید که براتون مادری کنه و پیش خدا واسطه بشه

من میخوام برای سومین بار از این ذکر استفاده کنم اما چون برام خیلی مهمتره و دلم میخواد به ارامش برسم این دفعه گفتم اول برای شمایی که میاید تو این تاپیک، به نیت۵فرزند حضرت زهرا،۵تا صلواتش بفرستم و ازش بخوام براتون مادری کنه به حق فرزندانش

لطفا لایک نکنید چون ممکنه جا بندازم و حقتون به گردنم بیافته فقط هم یک پیام بذارید،لطفا دوتا یا بیشتر هم نذارید چون من ب پروفایل ها نگا نمیکنم اگه خواستید اسمتون و خواسته اتون بنویسید نخواستید یک نقطه خالی هم بذارید کافیه من هر وقت که براتون فرستادم لایکتون میکنم

من پر از گناهم اما چون از سادات هستم دعام در حق شما انشاالله که مستجاب بشه

برای افرادی که خودشون هم میخوان از این ذکر استفاده کنن باید به تعداد۵۳۰صلوات بدون وقفه بینشون بفرستید و کاملا روی خواسته اتون تمرکز کنید و با حضرت صحبت کنید

صلوات خاصه حضرت زهرا

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

بار پروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه(س) و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.

جانا

دعاکن بستگی تو کارم رفع بشه و خدا دل منم شاد کنه❤️یعنی میشه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

اتنا

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.