2777
2789

من پسر عمم یه رفیق طلافروشی داشت 

نزدیک سه چهار ساله من و مامانم و خاله هام و زنداییام همیشه میخواستیم خریدی کنیم میرفتیم پیش این که آشنا هست که تخفیف بده سرمون کلاه نره

زنعموم همیشه میگفت این پسره حقه بازه و خیلی اجرت میگیره و این حرفا نمیومد اصلا پیشش

چندماه پیش پسرعمم بهم پیام داد گوشه زد که رفیق طلافروشم ازت خوشش اومده منم خیلی بهش رو ندادم چون حوصله فامیل بازی و حرفاش ندارم

بعدددد از شانسم🤣

پس فرداش دخترونه شام بیرون بودیم دخترعموم هم بود این پسره مارو نمیدونم از کجا دیده بود اومد جلو حرف زد و شماره خواست من محترمانه رد کردم 

دوستامونم برگشتن تعریف پسره کردن که ظاهر اخلاقش خوب بود

از اون رووز که دخترعموم این قضیه فهمید و با چشم خودش دید

اول پسره رو تو اینستا فالو کرده بعدشم هررر به یه مدت نزدیک با زن عموم میرن مغازه پسره🤣🤣🤣

بعد خودشونم اصلا حرفی نمیزنن، پسره به مامانم میگه:)))

منم از وقتی این اتفاق افتاده اصلاا نرفتم مغازشون همیشه مامانم و خاله هام تنها میرن....

هر چیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

دلیلت برا رد کردنش چیه

اگه واقعنی رد کردی ک بیخیال کی چطور میره پیشش نمیره یا…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خب چرا رد کردی؟ از کجا معلوم ب ازدواج ختم نمیشد؟؟ داری این شانس و فرصت رو دستی دستی تقدیم دختر عموت ...

یعنی طرف هر کی بره مغازش خواستگاری می‌کنه ؟ خب بهتر که تقدیم بعدیا بشه...

خب چرا رد کردی؟ از کجا معلوم ب ازدواج ختم نمیشد؟؟ داری این شانس و فرصت رو دستی دستی تقدیم دختر عموت ...

آخه چون دوست پسرعممه ترسیدم بعدا پسرعمم حرف و حدیثی تو فامیل برام دربیاره

پسرم بیش تر دنبال دوستیه انگار 

نه خب مثلا میرن مغازه پسره دخترعموم خودش نشون بده :)) نفر بعدی که پیشنهاد بگیره باشه

بالاخره باید یکجایی یجوری آشنایی صورت بگیره دیگه... من و شوهرم تو راه دانشگاه آشنا شدیم هم مسیر بودیم و بعد یکسال ازدواج کردیم الان ده ساله 

نه خب مثلا میرن مغازه پسره دخترعموم خودش نشون بده :)) نفر بعدی که پیشنهاد بگیره باشه

مهم نباشه برات اگه قراره به همه پیشنهاد بده ارزش نداره. اگه هم قصدش جدی باشه با مامانت حرف میزنه و پیش قدم میشه

خبدلیلت برا رد کردنش چیهاگه واقعنی رد کردی ک بیخیال کی چطور میره پیشش نمیره یا…

واقعا آخه من صرفا شبیه یه پیشنهاد دوستی نگاه کردم، شاید اگه تو موقعیت دیگه بودم با کله قبول میکردم.

حس میکنم پسره هم فکر میکنه خانوادم خیلی پول دارن که میرن طلا میخرن هم دنبال ازدواج اینا نیست فقط دنبال دوستیه

بالاخره باید یکجایی یجوری آشنایی صورت بگیره دیگه... من و شوهرم تو راه دانشگاه آشنا شدیم هم مسیر بودی ...

آره منم با دوستی از روی اصول مشکل ندارم 

این پسره اصلا هم مسیر من نیست،ولی زنعموم اینا اولین بارشون نیست همچین بلایی سرم میارن🤣🤣

بالاخره باید یکجایی یجوری آشنایی صورت بگیره دیگه... من و شوهرم تو راه دانشگاه آشنا شدیم هم مسیر بودی ...

خب اشنایی صورت گرفته از اسی خوشش اومده اونم که طلا فروش کلی مشتری زن داره قراره نیست بخواد با همه اشنا شه منظورم اینه اگه به دختر عمو هم پیشنهاد بده نود و نه درصد هوله