2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین

163 بازدید | 13 پست

دوستان من دوسال پیش طلاهامو فروختم چون پولشو لازم داشت دو سال پیش خودش گفت ۶۰ گرمشو برات حتما میگیرم ،الان ۲۵۰ پول دستش اومده با اینکه خودش چندماهه قولشو یاداوری کرده اما امروز صبح زنگ زده ۱۰۰ تومن پولو خرج فلان کار کنم منم گفتم هرطور خودت میدونی ولی خیلی عصبانی ام ،به نظرتون چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش واجبه یا نه اگر واجبه کوتاه بیا اگر نه پای قول و قرار وایسا تا عادتش بشه یا اقلا باقی پول رو سریع طلا بخر هر چی کم اومد بگو دوباره بهت مهلت میدم تا بعد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم مردا عادتشونه بدونن داری یهو ورشکست و نیازمند و دربه در میشن تا خودت با میل خودت هرچی داری بدی.

موقع پس دادن هم یادشونه ولی باز میذارن تو تعارف و معذوریت. با همون ترفند خودش پیش برو. اومد بگو داشتم با صغری خاتون حرف میزدم گفتم عصر میریم طلاهامو بخری. جوری رفتار کن جرات نکنه بزنه تو ذوقت 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کارش واجبه یا نه اگر واجبه کوتاه بیا اگر نه پای قول و قرار وایسا تا عادتش بشه یا اقلا باقی پول رو سر ...

راستش یه قسمتشو برای زیارت کربلا گذاشته برای همین مخالفتی نکردم ولی با بقیش دو تا النگو هم نمیشه خرید،طلاها من یه نیم ست و ۶تا النگو و یه جفت گوشواره بود

راستش یه قسمتشو برای زیارت کربلا گذاشته برای همین مخالفتی نکردم ولی با بقیش دو تا النگو هم نمیشه خری ...

من که اگر باشم کربلا رو میرم و بهش می بخشم اون مقدار طلا رو 😁 ولی با بقیه اش بخر تا سرمایه تون حیف نشه بعدشم گرمی حساب کن نه این که چی بوده حالا چی میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زرنگ تر از این حرفاس

تو هم زرنگ شو.

شوهر من مرد خیلی خوبیه واقعا تا حالا رفتار بدی ازش ندیدم ولی بعد از سالها بهش فکر میکنم میبینم یه جاهایی چقدر زرنگ بازی سر من دراورده و دلم میسوزه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.