2777
2789
عنوان

بارداری

103 بازدید | 25 پست

سلام 

من این ماه اقدام کردم ۳ روز تاخیر داشتم و بسیار کمردرد بعدش ک پریود شدم خونریزیم بیشتر دفعه پیشه و یه تکه خون دفع کردم علتش چیه؟؟🥲🥲

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجورم

تو اقدامید؟؟من ماه اولی بود ک اقدام کردم و اینطوری شدم یکم نگرانم اخه مهمون داشتم یه خورده کار سنگین کردم

لخته خون واسه چی بوده😔

اصلا به سقط واینا فکر نکن من خودم از وقتی اقدامم خونریزیم زیاده رحم واکنش نشون میده یاآماده میشه برای بارداری سعی کن ۱۴ روز اول سیکلت گرمی زیاد بخوری شکمتو‌با سیاهدانه ماساژ بدی 

در دوران اقدام اگر شاخ هم دراوردی تعجب نکن🤣

😂😂😂😂😂وایییییی با اینکه کلی استرس داشتم از حرفت خندم گرفت

اصلا به سقط واینا فکر نکن من خودم از وقتی اقدامم خونریزیم زیاده رحم واکنش نشون میده یاآماده میشه برا ...

مثلا چی بخورم ؟

ببخشید من هیچی اطلاعات ندارم

اصلا به سقط واینا فکر نکن من خودم از وقتی اقدامم خونریزیم زیاده رحم واکنش نشون میده یاآماده میشه برا ...

متاسفانه ذهنم رفت سمت سقط😢شوکه شدم

بخدا همه چیز عجیب میشه همه چیز وارونه میشه۱🤣

من اصلا انرژیم انگار بیشتر بود این چند روز بعد دیروز ک میخواستم پریود بشم اصلا نمیتونسم از جام تکون بخورم 

دمنوشای گرم مث چای دارچین سردی هم محدود کن مث ماست لبنیات خیار ترشی

شما باردار شدید؟؟

متاسفانه ذهنم رفت سمت سقط😢شوکه شدم

نه بابا اصلا بچه ی سالم سقط نمیشه خیالت راحت حتی اگه باردارم بودید سقط شد مطمئن باشید اگه اون بچه بدنیا میومد ناقص میشد وتا خدا نخاد برگی از درخت نمی افته