2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 25 پست
یکی البته تو شیش ماهگی سقط کردم الان اقدامم

چرااا؟

چند ماه اقدام کردید؟؟

شوهرم باید چیزی بخوره قبلش؟

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااا؟چند ماه اقدام کردید؟؟شوهرم باید چیزی بخوره قبلش؟

من خودم کلا پری نمیشدم مگه سالی یه بار بعدش با همین تقویتا باردار شدم ولی زایمان زودرس گرفتم ولی خون ولخته نشونه ی سردیه رحمه 

من خودم کلا پری نمیشدم مگه سالی یه بار بعدش با همین تقویتا باردار شدم ولی زایمان زودرس گرفتم ولی خون ...

من پریودم منظمه شاید دو روز اینور اونور ولی کلا خیلی ترشی و لبنیات میخورم کمرمم هیچ وقت نمیبنوگ

من پریودم منظمه شاید دو روز اینور اونور ولی کلا خیلی ترشی و لبنیات میخورم کمرمم هیچ وقت نمیبنوگ

نمیبندم

کلا اقدام کنی پریودتم بهم میریزه ولی اکثرا اگه سالم باشی استرس تاثیر منفی میزاره باید بیخیال باشی تا شیش ماه هم طبیعیه بعد اون باید دکتر بری کلا ریلکس باش میگن همه چیتم خوب باشه تو هر سیکل ۲۵ درصد شانس بارداری وجود داره برای همین عجله نکن سردیجات ولبنیاتم محدود کن

کلا اقدام کنی پریودتم بهم میریزه ولی اکثرا اگه سالم باشی استرس تاثیر منفی میزاره باید بیخیال باشی تا ...

کلی بهم امیدواری دادی اینبار خیلی هیجان داشتم احساس میکنم اصلا آماده نبودم چون همسرم اصرار داشت قبول کردم الانم واسه اون ناراحتم

کلی بهم امیدواری دادی اینبار خیلی هیجان داشتم احساس میکنم اصلا آماده نبودم چون همسرم اصرار داشت قبول ...

کلا ریلکس باش واز رابطه ات فقط لذت ببر بری تو فکر بارداری بدتر استرس میگیری که خوب نیس کلا به موعدت سعی کن فکر نکنی اقدامتو بکن بگو هروقت خدابخاد بهم میده

کلا ریلکس باش واز رابطه ات فقط لذت ببر بری تو فکر بارداری بدتر استرس میگیری که خوب نیس کلا به موعدت ...

ممنون عزیزم انشاله شماهم زودتر باردار بشید