2777
2789
عنوان

حق دارم تا قیامت نبخشمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 69 پست
ندیدنش هم یه جور عداب دیگه ای هست حسرت که کاش میدیدم

اینا فک میکنن خانوادم از روی خوبی نذاشتن

ببینمش در صورتی ک من میدونم از روی قصد و عرض بوده بعدم تو این چهار سال شبی نیس با خواب فوت مامانم و جیغ زدنام بیدار نشم

کارم به روانپزشک و روانشناس افتاده

اتفاقا دکترمم پیشنهادش به شوهرم این بود ک تو شوک بدیه هر روز ببرش سر مزار تا باور کنه 

مامانش برنمیگرده

هرجور باشه حسرت میمونه به دلتاز دست دادن مادر اونم وقتی بی موقع باشه حسرت به دل آدم می‌گذاره عمه ام ...

باور کن نمی رفتی هم باز چهرش همیشه جلو چشمت بوده ربطی به ندیدن لحطه آخر نداره من پدر بزرگم فوت شد نتونستم تو مراسماش شرکت کتم ندیدمش ولی همیشه چهرش جلو چشمم میاد ۳ سالی میشه فوت شده هر وقت یادم میفته چهرش میاد جلو چشمم خواهر شوهرم هم ۴ ماهه فوت شده اونم همین طور همش خاطراتش جلو چشم ادم میاد اینو من دیدمش پس فرقی نداره دیدن یا ندیدنش ولی دیدشن بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا بنده های خدا از روی دلسوزی این کار و می کنن

ولی 

من خودم به شخصه میگم بابا توی غسال خونه لحظه اخری هست که می تونی صورت عزیزت و ببینی و بغلش کنی و کاش جلوی آدم و نگیرن شاید طرف با یه بغل کردن دلش اروم بگیره 

خدا بیامرزه مادرتون رو 🖤

😭😭😭😭😭خدا رحمتش کنه 

بخاطر خودت بوده شاید اگه میدیدی الان حالت بدتر هم بود

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اینا فک میکنن خانوادم از روی خوبی نذاشتنببینمش در صورتی ک من میدونم از روی قصد و عرض بوده بعدم تو ای ...

دقیقا من بیشتر درکت میکنم چی میگی من خواهر شوهرم تازه فوت شده دختر ۱۶ سالش رو اولش می‌خواستن نزار بفهمه بعدش ولی گفتن نزاریم تا آخر عمر حسرت تو دلش می مونه و قبول نمیکنه مادرش فوت شده واسه همین بردن بهش نشونش دادن درسته اون لحظه سخت گذشت ولی الان حداقل قبول کرده مادرش رفته 

عزیزم درکت میکنمخدا بهت صبر بدهمنم داداش 40سالمو به دردناک ترین حالت ممکن از دست دادمزنعموت هم دوستت ...

خیلی سخته کااش درکم میکردن و مانع دیدنم نمیشدن میدونی شبا چقد خواب اون شب رو میبینم 

با جیغ بیدار میشم ذهنم هنوز به مرحله باور نرسیده

بعد از چهارسال اونم با دارو و هزاربار دکتر رفتن

کارشون غیر قابل بخششه

کاش اونجا میدیدمش درسته دردناکهولی برای بار اخر میدیدمش اینقد حسرت به دلم نمیموند

تبدیلش کردی به وسواس عزیزم

کمکی بهت نمیکرد دیدن مادرت

حتی اگه کمک هم میکرد تموم شده! الان میخوای چیکار کنی؟

چرا خودتو عذاب میدی؟

‌ذهنیتت رو عوض کن تا اذیت نشی

کارشون اشتباه بوده

مثلا میخواسته خوبی کنه ولی اشتباه کرده

اتفاقا دیدن توی غسالخونه وسردخونه و خداحافظی کردن بخشی از روند سوگ هست و باعث میشه بهتر با غم کنار بیایم و باور کنیم رفتن عزیز را 

عزیزم شما میتونی هرکس را بخوای ببخشی و یا هرگز نبخشی و هیچ اجباری وجود نداره

اما خوب اگر روزی تونستی این اتفاق را بنابر آگاه نبودن و اشتباه تصمیم گرفتشون بزاری

فقط و فقط بخاطر ارامش روان و ذهن خودت بگذر ازش❤️

عزیزم خدا مادر عزیزتو رحمت کنه اتفاقن کار خوبی کردن نذاشتن ببینی تو همینجوری اعصابت ضعیف هست میدیدی که از حال می رفتی...مادر منم فوت کرده بود بمن فرداش گفتن تازه نگفتن مرده گفتن بیا بریم یخورده حال نداره مادرت 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

چهره مادر اونم رو تخت غسالخونه خیلی وحشتناکه عزیزم‌‌...اون چهره هم هیچوقت یادت نمیرف 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

عزیزم پدرم ک فوت کرد من دیدمش حتی غسال خونه وقای یادم‌میاد دوس دارم خودم بکشم هی بخودم میگم‌چقدر بی کس و بدبخت بودم همه منو هل دادن و بردن و گفتن بیا ببین و کسی نگفت دختر نبین و نیا کاش ب منم‌میگفتن نبین عزیزم درسته باید خداحافظی میکردی ولی ن غسال خونه خواستن چهره قشنگ مادرت ب همون زیبایی تو ذهنت بمونه 

من پدرم دیدم افسردکی گرفتم اون سه سال مثل دیواته ها بودم گلم ببخش بخاطر خودت بوده😭😭😭💔کاش ما کس وکار داشتیم میگفتن پدرتو نبین چرا اجازه دادن ببینیم چرا اخه چرا 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

دقیقا من بیشتر درکت میکنم چی میگی من خواهر شوهرم تازه فوت شده دختر ۱۶ سالش رو اولش می‌خواستن نزار بف ...

مرسی از درک کردنت

منظور منم همین بود ذهنم هنوز در حال انکاره

چون مامانم خیلی یهویی و اتفاقی افتاد مرد

ن مریضی چیزی داشت ک بگم امادگیش رو داشتم از قبل ن چیزی سرحال و قبراق یهو سکته کرد 

خب اینام دیر بهم خبر دادن نزاشتن برای بار اخر 

ببینمش همش موند رو دلم تا جایی ک دیشب 

بازم خوابش رو دیدم تو ناخوداگاهم مونده دیگه

خیلی سخته کااش درکم میکردن و مانع دیدنم نمیشدن میدونی شبا چقد خواب اون شب رو میبینم با جیغ بیدار میش ...

عزیزم سوگ را بعد از ۶ ماه کم کم باید باهاش کنارداومد

حالا که ازین جریان ۴ سال میگذره بهتره به روانشناس و روانپزشک رفتن ادامه بدید 

حتما روانشناس خیلی خوب برید و صحبت کنید

باید بفهمید که علتش چیه که بعد از ۴ سال کنار نیومدی

این موضوع ربطی به غم و سوگ احتمالا نمیتونه داشته باشه

موضوع ذهنی دیگر و یا مشکلی هست که کلا ذهنتون را درگیر کرده و حالت عداب وجدات شاید واستون پیش اورده

با یه روان شناس خوب پیش برید و علت یابی کنید