2777
2789
عنوان

حق دارم تا قیامت نبخشمشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 69 پست

عزیزم درکت میکنم

خدا بهت صبر بده

منم داداش 40سالمو به دردناک ترین حالت ممکن از دست دادم

زنعموت هم دوستت داشته خواسته حالت بد نشه 

خدا بهتون صبر بده

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نزاشتن دلیل شون چی بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اگ میدیدیش حالت از اینم بدتر میشد واقعا سخته درکت میکنم

ن خداحافظی بار اخر کمتر میکرد غممو

شما نمیدونی تو این چهار سال هر شب 

خواب فوت مامانمو میبینم خیلی دردناکه

چرا زودتر بهم خبر ندادن 

نمیدونی چقد حالم بد شده بود تا سالگردشاو شوک بودم چون باورم نمیشد اگه میدیدمش فک نکنم تا این حد حالم ...

نه فکر میبینی دوستم دید خیلی ناراحت تا چندسال میگفت کاش نمیدیدم خیلی سختش بود بستگی به روحیه افراد داره ولی خوب بگدر عزیزم خدارحمتش کنه جاشون بهشت

کاش اونجا میدیدمش درسته دردناکهولی برای بار اخر میدیدمش اینقد حسرت به دلم نمیموند

هرجور باشه حسرت میمونه به دلت

از دست دادن مادر اونم وقتی بی موقع باشه حسرت به دل آدم می‌گذاره 

عمه ام مریض بود بیمارستان بود باردار بودم رفتم دیدمش  و فوت شد میدونم امکان نداشت بتونم دیدنش نرم اما تا مدتها چهره بیمارش از ذهنم نمی‌رفت هنوز اگر اون بخش اون بیمارستان برم حالم بد میشه

خدارحمت کنه مادرتو ولی بخاطر خودت بوده عزیزم وگرنه قصدشون اذیت کردنت نبوده که

دقیقااا منو ادم حساب نکردن وگرنه از روی خوبی 

نبوده قصدشون انگار نه انگار بی محلیشون به من نشون دادن 

دقیقا همینهچهارسال گذشته ولی همش با حسرت و اه بودهک چرا نزاشتن برای بار اخر ببوسمشبغلش کنم

عزیزم اول اینکه خدا مادرتونو رحمت کنه، دوم، اتفاقا کار خوبی کردند من چهره ی فوت شده ی یکی از عزیزانمو دیدم و تو غسال خونه هم رفتم، هنوز بعد گذشت 12 سال افسردگی شدید دارم، همش میگم کاش ندیده بودم

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

اگ میدیدیش حالت از اینم بدتر میشد واقعا سخته درکت میکنم

دیدنش به نظر من بهتر بود عزیزم ما خواهر شوهرم فوت شد میخواستن دختر ۱۶ سالش رو سر خاک و غسالخانه نبرن ولی بعدش بردنش گفتن بزار ببینه و باهاش کنار بیاد اگه نبریم تا آخر عمر در عداب می مونه 

من دخترخالمو دیدم همش جلو چشامه فکر نکنم هیچوقت از یادم بره خیلی دردناکه بخاطر خودت نذاشتن اونا

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ن خداحافظی بار اخر کمتر میکرد غمموشما نمیدونی تو این چهار سال هر شب خواب فوت مامانمو میبینم خیلی درد ...

😞😞😞اخه واقعا از یک شب تا شش صبح زمانی نبوده ک انقدر خودتو اذیت میکنی دیگ گذشت تموم شد ماهم چندصبا دیگه میریم از دنیا انقدر سخت نگیر😇