2777
2789
عنوان

دعوای بدی کردم باشوهرم دیشب

546 بازدید | 29 پست

باردارم ۳۵هفتمه وی بچه ۲سال ونیم دارم،بچه دوم اتفاقی بودوناشکری نمیکنثم ولی مقصرشوهرم بودک هم مواظب نبودوهم بارهابهش گفتم کا.ندوم بگیریم گف نه و...

الانم صحبتم اینه ک سرهمه چیزلاذیت میکنه منو،امروزرفتم برای ماماهمراه گفته۲۵۰۰بایدیجابدی چون هفتت بالاس وفشردده کلاس بیای،،،

ولی خب شوهرم میگ پول الان ندارم و..‌💔منم آخرمه و،وقت ندارم برامنتظرموندن...

کلابراهمه چی خاطربددرست میکنه برامن ،بخداامشب انقدگریه کزچردم وخوموزدم ک دیگ ناندارن...موندم چیکااارکنمممم...شماجلی من بودین چیکارمیکردین ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماما همراه هیچ‌کار نمیکنه عزیزم اگرم نگیری بلایی سر آدم نمیاد ولی این دعوا ها و خودزنی خدا نکرده بلا سرت میاره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
حق با تو هست آدم تو بارداری نیاز به درک مضاعف داره کلاسهای زایمان رو چرا بهداشت نرفتی ؟ رایگان هم بو ...

کلاس زایمان بیمارستانواول میخواستم برم هماهنگ کردم باهاشون ن خبرمیدن ن هیچی ،منم هفتم بالاعه هیچ اطلاعاتی درباره زایمان ندارم ،گفتم هرجورشده میرم مرکزخصوصی چون اینجاهرروزکلاسه

عزیزم اولا اون اعصابت خرد میکنه،توچرا بیشتر به خودت ظلم میکنی،؟چرا خودت میزنی؟به فکر خودت و بچه ت باش

دوما بگو حالا که مراقب نبودی باید هزینه ها رو بدی!!

فعلا اگر میتونی از خانواده پول قرض بگیر،یا اگر طلا داری برای هزینه زایمان و ماما و..بفروش بعد دوباره ازش پول بگیر

ولی اعصاب خودت خرد نکن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ماماهمراه گف خیلی دیراومدی وبایدحتماالان واریزکنی ک پروندتوبدم بیمارستان

میتونی طلا بفروشی ؟؟ من آخه اون تایم شوهرم نداشت یه زنجیر داشتم که اتفاقا خیلی دوسش داشتم فروختم تا اروم باشم