2777
2789
عنوان

دعوای بدی کردم باشوهرم دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدبختم ن طلادارم ن خانواده ای ک پول بده

دور از جونت ،بدبخت نیستی عزیزم

همه الان مشکل مالی دارن

مگه بچه اول طبیعی زایمان نکردی؟چرا الان میگی اطلاعاتی راجع به زایمان ندارم؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
کلاس زایمان بیمارستانواول میخواستم برم هماهنگ کردم باهاشون ن خبرمیدن ن هیچی ،منم هفتم بالاعه هیچ اطل ...

اگر اطلاع ندادن پس حتما برو خصوصی حتی شده پنج جلسه 

کلاس مفیدی هست و خیلی کمک می‌کنه 

الان که اول ماهه یعنی نداره دو و پونصد بده!!!!

شما سنو۳۶هفته داری مراقبت هفته ب هفته مطب پزشک داری اینارو چجوری میخواد بده😐بعد چجوری از زایمان اطلاعی نداری خب گفتی بچه دو و نیم ساله داری!

اگه واقعا اینجوره تو اینستا برا زایمان طبیعی کلی تجربه هست میتونی بگردی بخونی یکی از بهتریناش تکنیک تنفسه بزن یادش بگیر ب شدتتت دردو میتونی کنترل کنی 

ورزش های لگنیه

ماما فقط اینارو انجام میده وگرنه برا گرفتن بچه ماما و دکتری ک تو بیمارستان شیفتن کارو انجام میدن اون فقط ی سری تکنیک های سریع شدن روند زایمان و میگه میتونی از یوتیوب و اینستا در بیاری انجام بدی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دور از جونت ،بدبخت نیستی عزیزمهمه الان مشکل مالی دارنمگه بچه اول طبیعی زایمان نکردی؟چرا الان میگی اط ...

اره طبیعی بود،سراونم ماماداشتم ک چون فشارم بالارفته بودهیچ کاری نکردبرام..

سربچه اولم فشارم بالابودوبی دردبستری شدم وکلادردام توبیمارستان شروع شدوهیچی یادم نیس ازون روز

توی گوگل ورزش های آمادگی زایمان سرچ کن 

پیاده روی کن 

روزی نیم ساعت 

بدنتو چرب کن با روغن زیتون 

ان شالله زایمانت عالی میشه 

تنفس عمیق شکمی داشته باش 

موقع اومدن سر بچه موقع زایمانت مدام فوت کن پست سر هم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
الان که اول ماهه یعنی نداره دو و پونصد بده!!!!شما سنو۳۶هفته داری مراقبت هفته ب هفته مطب پزشک داری ای ...

سربچه اولم ماماداشتم ک چون فشارم بالارفته بودهیچ کاری نکردبرام..

فشارم بالابودوبی دردبستری شدم وکلادردام توبیمارستان شروع شدوهیچی یادم نیس ازون روز

اره طبیعی بود،سراونم ماماداشتم ک چون فشارم بالارفته بودهیچ کاری نکردبرام..سربچه اولم فشارم بالابودوب ...

من خودم دوبار سزارین شدم چیز زیادی از زایمان طبیعی نمیدونم ،اما الان اکثرا گفتن ماما همراه لازم نیست و کارخاصی نمیکنه

خودت هم میگی زایمان اول ماما همراه کاری برات نکرده

پس ماما نگیر ،به قول یکی از کاربرها تکنیک های تنفس و ورزش ها رو از اینستا و یوتیوب ببین و تمرین کن

پیاده روی کن که میگن زایمان راحت میکنه

توکلت بخدا،انشالله زایمان خوبی داشته باشی،اعصابت برای این چیزا الان با این وضعت بهم نریز عزیزم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....