2777
2789
عنوان

نیان دختربوکانی

4894 بازدید | 102 پست

دختری ک قربانی تجاوزشد

یسریامیگن اگر مادره نمی‌رفت دست نامادری نمی افتاد مادره بایدمیبردش

کم نبودن بچه های ک ناپدری بهشون تجاوزکرد🥲

نظرتون چیه

نظرم اینه نامادری و داداشش هردو حرومزاده بودن و خرابی تو خونشون بوده.

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ نظری می تونم داشته باشم از اینکه حالم بهم بخوره که دارن ب هدفشون میرسن؟ 

سختی و انداختن تو زندگی مردم ک مبادا ذهنشون باز شه و بی پولی و حشریت تمام تفکراتشونو بگیره 

کم کم داره وجدانا میمیره و شبیه حیوون هایی میشن ک فقط میخوان شهوت و ارضا کنن 

متاسفم که میراث کوروش، مردم ایران زمین، اینقدر دارن نامرد میشن... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

پدره مشخصه عوضیه . یه جا خوندم دختره وقتی توسط برادر زنه و زنه کتک خورده میاد به باباش میگه مقصر تویی که اینا اینکارو کردن باهام اونوقت باباهه یه چک میزنه به صورت دختره و بیهوش میشه . نمیدونم تا چه حد صحت داره هر جا یه چیزی میگن ولی همین که پدره میخواسته فرار کنه نشون دهنده خیلی چیزاست .

.خیلی مصخرفه بگیم چرا طلاق گرفتن 😐

ولی این واقعا اشتباه مادر هم بوده ک حداقل بچه رو ب امان خدا نمی اشت، باباشم که.... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀