2777
2789
عنوان

نیان دختربوکانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 102 پست
بابای اوا رضایت داد؟؟یاخدا اینم رضایت میده ‌‌.. این چه قانونیه این پدرا به نظر من حق نظر ندارن اصلا

آره رضایت داده بود ولی همون موقع میگفتن مادرش رضایت نداده

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

نمی دونم چرا هر طور می شه حتی اگر مستقیم پدر بی فکری کرده باشه باز هم یه عده تمام تلاششون رو می کنن که مادر رو متهم کنن! حتی اگر پدر به بچش تجاوز کنه باز هم یه عده میان می گن تقصیر مادره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر لعنتیش که مقصره کار به این ندارم ولی وقتی جدایی اتفاق میفته خانمی که میدونی شوهرت عرضه نگهداری از بچه نداره حداقل از بچه ات خبر بگیر چندوقت یکبار برو بهش سر بزن نه بزاریش به امون خدا این بچه اگه مادر بالا سرش بود حداقل میتونست به مادره بگه داره اذیت میشه مادرشم اورژانس اجتماعیو خبر میکرد... بعد اینجا میان میگن مادره چرا بچشو ول میکنه میگن ننننننه قضاوت نکنید قضاوت و زهرمار

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

بهتره دختر بعد طلاق پیش مامانش بمونه ولی ما داریم توی جامعه ای زندگی میکنیم که طبق قانون پدر میتونه ...

آشنا ما طلاق گرفته دخترش پیش مادره،بعد این خانوم دختر بچه ۷ ساله رو چند ساعت پیش پسرهای برادرش که نوجوون هستن تنها میزاره میره بیرون.ما بهش گفتیم این کارت اشتباهه جیغ و داد راه انداخت شما فکرتون خرابه می خوای بگید ما خانواده فاسدی هستیم!!!!!!!

آشنا ما طلاق گرفته دخترش پیش مادره،بعد این خانوم دختر بچه ۷ ساله رو چند ساعت پیش پسرهای برادرش که نو ...

از این چیزا خیلییی زیاده متاسفانه

البته من گفتم دختر بهتره پیش مادر بمونه بخاطر امنیت جنسی نبود 

بخاطر مسائل تربیتی بود

چون هم مرد هم زن میتونه کثیف باشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
از این چیزا خیلییی زیاده متاسفانهالبته من گفتم دختر بهتره پیش مادر بمونه بخاطر امنیت جنسی نبود بخاطر ...

درست میگی،ولی بیشتر بچه های طلاق ضربه می خورن .من همیشه میگم کاش هر کی می خواست بچه دار بشه باید تست میداد آدم سالمی باشه.معلومه پدره آدم ناجوری بوده

بعد از پدر اوا که رضایت داد ،دیگه خیلیا فهمیدن میتونن به بچه های طلاق تجاوز کنن  حتی بکشن و و پدر به خاطر گندی که به بار اورده رضایت میده،الان پدر بیشرف این بچه هم رضایت میده

اینا حیوانن اینا رو باید با چاقو تیکه تیکه کرد 

ودهمین قوانین اسلامه که جیگر ادمو اتیش میزنه 

به این دختر ۶ ساله از پشت جلو انقدر تجاوز کرده خونریزی شدید کرده و بعد هم انقدر کنکتش زدن ....خدایا دقیقا کجا بودی تو اون لحظات ازین بچه بدبختتر تو دنیا وجود نداشته فقط ۶ سالش بوده فقط ۶ سال😭🌹🌹🌹

درست میگی،ولی بیشتر بچه های طلاق ضربه می خورن .من همیشه میگم کاش هر کی می خواست بچه دار بشه باید تست ...

اره اون پدر قطعا یه مشکلی داشت 🫠 خیلی دلم سوخت خوندم ماجرای دختر رو

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜