دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نظرم اینه این برادر بیمار نامادری ، حتی اگر مادر این بچه بالا سرش بود میرفت یک بچه دیگه رو قربانی میکرد
با این توجیه های بیخودی باز میخوان مادر رو مقصر نشون بدن
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
منو برای 1 ساعت رییس رسیدگی ب امور تجاوز کنن اخ ققط 1 ساعت ریشه کن میکنم
ببین فقط تجاوزنیس که من زن بابام ازپله هاپرتم میکردپایین ۸سالم بودپوست صورتم بلندشدباعمه ام دست ب یکی میکردم ایتقدسرمومیکوبیدن تودیوارک خون میومدسرمومیکردن توسطل زباله حموم کخونش بندبیادمن فقط5سالم بود🙂