2777
2789
عنوان

از صبحه سرگیجه دارم تا الان کمک

72 بازدید | 7 پست

سلام 

من پریودم دیروز یه حرص شدیدی خوردم تا شب قبل خواب سر درد داشتم که با مسکن اروم شدم  بعدم از صبحه که بیدار شدمم  سر گیجه دارم میشینم سرگیجه. پا میشم سر گیجه میخوابم سر گیجه  خیلی نگرانم. ینی از چی میتونه باشه.  همین الانم از سر گیجه پریدم از خواب.   نکنه علایم سکتست   کسی اینطوری شده بوده.؟  چم شده.؟  الانم که نمیشه رفت دکتر میترسم. خاب به خاب شم خدایی. نکرده چیکار کنم 

هیچ کدوم از اینایی گفتی علائم سکته نیست ولی علائم اظطراب و فشار خون پایینه...یه لیوان آب قند و نمک درست کنید بخورید یا آب عسل و نمک...اگه طعمش دوست ندارید جدا جدا بخورید...بخاطر پریودی فشارتون پایینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم از اینایی گفتی علائم سکته نیست ولی علائم اظطراب و فشار خون پایینه...یه لیوان آب قند و نمک د ...

تا حالا اینطور نشده بودم. بدم یهووو داغ داغ میشه. فشارم پایین نیست   الان میرم میخورم خدد کنه خوب شم 

هیچ کدوم از اینایی گفتی علائم سکته نیست ولی علائم اظطراب و فشار خون پایینه...یه لیوان آب قند و نمک د ...

برا قلب نیست احیانن   چون تو گوگل خوندم نوشته بود آریتمی قلبی هم. میشه باعث سرگیجه شه