2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یه پیج بزن بیار بالا پیجو. میشه نمونه کارت تو خود اینستا دنبال کار باش

پیج باید تولید محتوا داشته باشه من نمیخوام بلاگری کنم یا باید مثلا انلاین شاپ باشی خلاصه محتوای پیج مهمه

دوست عزیز میتونم یه کمک ازت بگیرم؟

من یه مدت فکر انلاین شاپ بودم و لیاس اوردم ولی بیشتر اقوام و اشنا خریدن کلا پیجو پاک کردم دوباره پیج زدم ولی کلا دلسردم به نظر شما که ت  این کار تجربه داری کجا میتونم لباسارو سریع تر بفروشم؟لباس راحتی زنونه

دوست عزیز میتونم یه کمک ازت بگیرم؟من یه مدت فکر انلاین شاپ بودم و لیاس اوردم ولی بیشتر اقوام و اشنا ...

عزیزم شما هر،چیزی ک بفروشی تا زمانی ک محتوات جذاب نباشع پیجت بالا نمیره ینی باید الگوریتم اینستا رو بلد باشی این ک چ ساعتی پست بزاری ک اینستا شلوغ باشه مثلا هفت غروب اینستا شلوغه زمان پست گذاریه خلاصه اینکه چ اهنگی بزاری بیشار دیده میشه کلیپت معمولا ۱۰ ثانیه باشه ولی،مفید باشه ویوش،بیشتره 

دوست عزیز میتونم یه کمک ازت بگیرم؟من یه مدت فکر انلاین شاپ بودم و لیاس اوردم ولی بیشتر اقوام و اشنا ...

اگه میتونی پیجتو بالا ببری ک اینستا جای عالیه اگه نه خب همون توی داستو فامیل اشنا بگو برات استوری،بزارن 

خوبه منم ادمینی یاد بگیرم؟؟ ببین برو تو دیوار سرچ کن خیلیا اومین میخوان

اتفاقا سرچ کردم نزدیک ۲۰ نفرو میام دادم همه الکین میگن اول هزینه ثبت نام بدهو ی بار،این کارو کردم بعد مربیم گف هر کی گف هزینه داره مطمئن باش کلاه برداریه

سلام اسی جان دنبال درآمدی؟ 

من دوره رایگان نازوکدوزی در اینستا گذاشتم هیچ پولی هم نمیگیرم همه ویدئوها هم خودم ضبط میکنم و دل جونی همه نکات مهم رو میگم‌

❌❌❌شروع  آموزش رایگان دوره نازک دوزی در اینستا  با متد گرلاوین

هزینه : صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

❌❌❌این فرصت طلایی رو از دست ندین  

پیج اینستاگرام👇🏻

@nargesi.mosavi

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

سلام اسی جان دنبال درآمدی؟ من دوره رایگان نازوکدوزی در اینستا گذاشتم هیچ پولی هم نمیگیرم همه ویدئوه ...

سلام عزیزم ممنون حتما سر میزنم ب پیجت موفق باشی