2777
2789
عنوان

استرسی ها بیان

212 بازدید | 36 پست

خانوما من ادم استرسی هستم ۱۹سالمه چند ساله همش موهای خودمو میکشم خیلی بهم ارامش میده وقتی بیکارم حتما باید انجامش بدم وقتی ب موهام دست نزنم عصبی میشم اما همینکه موهامو میکشم ارومم میکنه حتی وقتی گوشی دستمه با یه دست کار میکنم با یه دست هم درگیر موهامم کسی مثل من بوده؟لطفا راهنماییم کنید چجوری ترک کنم این عادتو؟

حتی موهامو نکشم هم باید پاهامو تند تند تکون بدم عصابم بهم میریزه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره کچل میشی

اتفاقا موهامم خیلی بلنده تعجبه تاحالا کچل نشدم

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

منم مث تو بودم ولی من ناخونامو میجوییدم پااامم همیشه تکون میدادم سعی کن ییه راه حل براش پیدا کنی مثلا من به ناخنام الان تلخک میزنم تلخه نمیزاره بخورمش استرسم کمتر میشه پریود هم خیلی تاثیر داره اگه دیر یا زود پریود میشی حتما برو دکتر ببین چته

واسه این مشکلات بهتره بری پیش روانشناسچون استرست باید کنترل بشه حتما

تا مسخرم کنن بهم بگن روانی طرف ما بی کلاسن فکرشون خوب نی😐

منم مث تو بودم ولی من ناخونامو میجوییدم پااامم همیشه تکون میدادم سعی کن ییه راه حل براش پیدا کنی مثل ...

ن پریودیم خیلی منظمه هرچیم موهامو با گیر میبندم فایده نداره

همسن منی مو‌ رو نمیدونم ولی منم پاهامو تکون میدم بیشتر وقتا خیلیارم دیدم اینجوری بودن

وای نمیدونم چرا اینجوریه همینکه یه تار موهام و بکشم انگار کل دنیارو بم داذن از بس ارامش میده

تا مسخرم کنن بهم بگن روانی طرف ما بی کلاسن فکرشون خوب نی😐

مگه ۱۰۰ سال پیشه 😐 این حرفا زشته واسه یه آدم توی این زمان

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چند وقته استرس داری؟محیط خونه یه محیط آروم هست؟ بقیه اعضا خانواده رفتارشون خوبه باهات؟دارو هم مصرف ...

خیلی وقته چن سالی میشه حتی ارتروز فک هم دارم دکتر میگه برا استرسه

ارومه ولی خب عادیه گاهی وقتا بحث و ناراحتی هست

بله خوبن

ن دارو مصرف نمیکنم