2777
2789
عنوان

استرسی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست
وای نمیدونم چرا اینجوریه همینکه یه تار موهام و بکشم انگار کل دنیارو بم داذن از بس ارامش میده

نه خواهر اول رو خودت کار کن تا نتونی خودتو کنترل کنی چیزی درمان نمیشه مثلا چه راهی داشته باشه دارو و این چیزا که نداره خودت باید جلوی خودتو بگیری

مگه ۱۰۰ سال پیشه 😐 این حرفا زشته واسه یه آدم توی این زمان

اینا تو همون دوران و تفکر موندن 

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین طرز پاسخت نشون میده چرا استرس داری مکانت و اطرافیانت روت تاثیر میزارن

تقریبا خیلی کم اینم تاثیر داره

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

کچل کن بی مو میشی ولی دیگه استرس نداری😂

اونموقع بدتر سکته میکنم هیچی ندارم ک اروم کنم خدمو😂😂

نه خواهر اول رو خودت کار کن تا نتونی خودتو کنترل کنی چیزی درمان نمیشه مثلا چه راهی داشته باشه دارو و ...

مثلا دستمو میکشم تا چن دیقه میتونم ولی بعدش همش تو ذهنمه که دستم داخل موهام نیست و باعث میشه عصبی شم باز انجام بدم

اضافه وزن؟پریودی نامنظم؟

کمبود وزن دارم اما اضاف و نه

بله منظمه

خب تو نمون

اگ خودم نتونم حلش کنم دیگه میرم باید حل شه نمیتونم همیشه اینطور بمونم

مثلا دستمو میکشم تا چن دیقه میتونم ولی بعدش همش تو ذهنمه که دستم داخل موهام نیست و باعث میشه عصبی شم ...

میدونم درکت میکنم ولی سعی کن راه دیگه ایو امتحان کنی اینجور مواقع مثلا پاشو یه لیوان اب بخور اصلا، که فکرت دور بشه از این موضوع بعد هرچیم بیشتر بهش فکر کنی بنظرم بیشتر حساسو اذیت میشی اعصابتم بیشتر خورد میشه کلا بیخیال باش و کم کم فراموشش کن

میدونم درکت میکنم ولی سعی کن راه دیگه ایو امتحان کنی اینجور مواقع مثلا پاشو یه لیوان اب بخور اصلا، ک ...

اره جدیدا میگم یه چیز سر گرم کننده بگیرم ک با دستم باهاش بازی کنم سرگرم شم یادم بره نتونم ب موهام دس بزنم

کمبود وزن دارم اما اضاف و نهبله منظمه

یه مورد شبیه شما داشتم 

البته حضوری

استرس داشت اما زیاد نبود

وقتی کنکور قبول نشد به شدت استرس و اضطراب داشت که چی میشه و ...

حدود یک سال طول کشید تا با مشاوره و دارو حالش بهتر شد . تابستون سال دیگه عروسیشه.

میخوام اینو بگم که خودش خیلی تلاش کرد  که حالش بهتر بشه . چون اگه خودت نخوای ،  مشاور و دارو کاری انجام نمیدن برات

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

یه مورد شبیه شما داشتم البته حضوریاسترس داشت اما زیاد نبودوقتی کنکور قبول نشد به شدت استرس و اضطراب ...

قطعا ک بله باید خودمم تلاش کنم

ببخشید شما روانشناس هستید؟و کجا هستید شاید تونستم حضوری بیام

اره جدیدا میگم یه چیز سر گرم کننده بگیرم ک با دستم باهاش بازی کنم سرگرم شم یادم بره نتونم ب موهام دس ...

اره این روشو امتحان کن حتما بیین جواب میده یا نه ولی موقع امتحان کردنش به این فکر نکن که داری این کارو واسه فرار از عادتت انجام میدی اونجوری فایده ای نداره