2777
2789
عنوان

استرسی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست
اره این روشو امتحان کن حتما بیین جواب میده یا نه ولی موقع امتحان کردنش به این فکر نکن که داری این کا ...

اگ انجامش بدم دیگ حواسم پرتش میشه هی یادم میره کلا ولی خیلییی سخته

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت تر اینه که این عادتتو ادامه بدی همش نه این🥲😂💔

وای ن اون سخت نیست ارامش منه🤣

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

قطعا ک بله باید خودمم تلاش کنمببخشید شما روانشناس هستید؟و کجا هستید شاید تونستم حضوری بیام

من روانشناس نیستم عزیزم . ایشون از اقوام بودن دیگه یه جورایی نشد بگم نه. فعالیت و راهنمایی من در رابطه با زنان و زایمان هست که معمولا وقتم اجازه نمیده به سایت سر بزنم 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

من روانشناس نیستم عزیزم . ایشون از اقوام بودن دیگه یه جورایی نشد بگم نه. فعالیت و راهنمایی من در راب ...

اهان بله خیلی ممنون موفق باشی عزیزم♥️

دهنت سرویس😂😂

😂😂😂