2777
2789
عنوان

شده دیگ دلتون نخواد با شوهرتون زندگی کنید⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 47 پست
من اگه تو این موقعیت باشمطلاق نمی گیرم ولی مثل یه کارت بانکی بهش نگاه می کنمتفریحاتمو انجام می دم ام ...

ولی اون میگ باید ی زن شاد باشی عین ی مامان نگرانم باشی

من نمیتونم بهش بگم دیگ نمیتونم دیگ دوست ندارم

چون نمیدونم واکنشش چیه

راستش نمیخوام دیگ رومون بهم باز بشه

به خاطر بچها حداقل

شب یلدا خونه مادرشوهرم حرف از زن گرفتن پسر جاریم بود. هی میگفتن از کدوم طایفه بگیریم شوهرم گفت از این طایفه (یعنی فامیل من) بعد رو کرد بمن گفت ببینید خدایی از کجا اینجوری پیدا میشه اینقدر خوشگل

توی جمع گففت

تولدم کیک کادوخرید بدون اینک خودم بدونم حتی تو جنع سوپرایزم کرد

دائم میگ تو زنم نیستی تو رفیقمی 

عشقم از دهتش نمیوفته

ولی چرا خیانت میکنه پس

اگر خوشگلم اگر دوسم داره 

چرا با زنا چت میکنه 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بمون و برای بچه هات مادری کنتا وقتی مطمئن نشدی که خیانت جنسی میکنه یه جوری با این زندگی کنار بیا چون ...

خیلی منو میسوزونه این کارش خیلی زیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص بخوری که دو تا بچه تا آخر عمر نیش و کنایه خودکشی مادرشون رو بخورن؟ دو تا بچه داری. میخوای بذاری ...

نه والا دیگ توان هیچکاری رو ندارم

والا منم سرد شدم همسرم مدام میگه گمشو برو چرا موندی میگه چندماهه دارم به جدایی فکر میکنم حرفایی میزن ...

به نظر من شما برو دفتر خونه ای که عیدت کرده

مهریه رو بزار اجرا.

ولی بمون توخونه

فرمایش کرد که چرا نرفتی بگو من یه فرد بالغم قرار نیست بعد از جدایی آویزون این و اون باشم  پولمو بگیرم یه خونه رهن کنم می رم

صد بار آزارت دار فقط اینو بگو

این جمله نشون می ده تو حاضر به توافق برای طلاق هستی

خواسته ات منطقیه و راه برای جدایی که خواسته همسرت هست بازه

همسرت به مرور می فهمه منطقی ترین راه همین توافقه و محترمانه جدا می شی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بقیه هم تو زندگی هاشون چنین مشکلاتی دارن یا ن فقط منم اینقد خوشانس ام

ازدواج سنتی بود یا دوست بودید؟

بنظرم ی مدت برو خونه پدرت 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

دوتا بچه رو ندیدم ببخشیدبچه هاتو ب امید کی میخوای بزاری؟این مرد؟گناه دارنا بخاطر بچه هات زندگی کن بت ...

واس بچهاش خیلی بابای خوبیه

ببین غذا میپزم

آرایش میکنم

خونه برق میزنه

وسایل نو واس خونه خریدیم خونه خوشگله

بچهای خوشگل و سلامت داریم

خودم از هر نظری خوب و عالیم

دائم فامیلای خودش بهش میگن چه زن خوبی داری 

حتی بیرون میریم خودش میبینه مردا زل میزنن بهم 

میاد خونه پر انرژی کلی خرید کرده دائم در حال شوخی و خنده هر شب میگ امشب اینجوری برنامه داست باشیم و فلان.

یهو میریم سمت گوشیش 

پیام و ک میبینم دلم میریزه

دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه

شبی ک من بچهارو میخوابوندم خیال میکردم اون خوابیده ولی داشته چت میکرده با زنای ه‌...رزه

ولی اون میگ باید ی زن شاد باشی عین ی مامان نگرانم باشیمن نمیتونم بهش بگم دیگ نمیتونم دیگ دوست ندارمچ ...

خب پس خصلت های خوبش هم زیاده 

با همینا خودت رو دلگرم کن 

همه یه خون دلی دارن تو زندگی 

فکر نکن بقیه بی غمن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ازدواج سنتی بود یا دوست بودید؟بنظرم ی مدت برو خونه پدرت

سنتی بود

ولی تو دوران نامزدی خیلی دوسم داشت خیلی زیاد دائم با این اون بحث میکرد سر من 

وقتی میرفتیم بیرون متوجه میشدم افتخار میکنه من پیششم

هنوزم وقتی میریم بیرون حس میکنم افتخار میکنه

ولی پس چرا خیانت

من کدوم کارشو باور کنم

کاش دائم جنگ و دعوا کنه دیگ مهریون نشه دیگ ادم خوبی نشه و جدا بشیم

به نظر من شما برو دفتر خونه ای که عیدت کردهمهریه رو بزار اجرا.ولی بمون توخونهفرمایش کرد که چرا نرفتی ...

من از جدایی میترسم کسی و ندارم کمکم کنه دوتا بچه دارم که ازم میگیره بارها گفته دلم برای این۱۳سال جوونیم میسوزه برای خودم که از بی کسی چه حرفا که نشنیدم ازش میدونه جایی و ندارم برم اینجوری میگه عذابم بده به شدت آدم ریا کاریه اما پشت اون چهرش شیطون خوابیده رابطه زناشویی سرد سرد کلا بخوام بگم داغونیم همینجور میریم جلو

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
واس بچهاش خیلی بابای خوبیهببین غذا میپزمآرایش میکنمخونه برق میزنهوسایل نو واس خونه خریدیم خونه خوشگل ...

دقیقا زندگی مام همینه البته برا من چتی نبود فقط در ارتباط بود 

الان مدتیه خبری نیست

البته تاپیک زدم ماه پیش باز ی داستان پیش اومد 

اما دارم ادامه میدم تلاش میکنم خیلی کمتر شده ولی تموم نشده

با عشق ازدواج کردیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولی اون میگ باید ی زن شاد باشی عین ی مامان نگرانم باشیمن نمیتونم بهش بگم دیگ نمیتونم دیگ دوست ندارمچ ...

اینکه چرا چت می کنه نظر من اینه که تو مجردی اهل چت بوده و الآن بهش اعتیاد پیدا کرده ، مهم نیست طرفش کیه و حتی شمارو از اونا بسیار با ارزش تر می دونه اما نمی تونه این اعتیاد رو ترک کنه و الان حتی اصل قضیه رو ممکنه نپذیره

حالا از شما می خواد شاد باشی شما بگو شادم ولی مدل اظهار شادیم اینجوریه 

شما با همین لبخند کم باید بفهمی که من از عمق وجود شادم

مردا هم به خانوماشون همینو می گن؟ قبول داری؟

اما تو قلبت همون که گفتمه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

نمیتونم 

نمیخوام بابام و مامانم بفهمن

نمیخوام ناراحت بشن

برم شوهرم میکشه خودشو

دیونه میشه

اشتباهه همه بفهمن تمومه کار

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سنتی بودولی تو دوران نامزدی خیلی دوسم داشت خیلی زیاد دائم با این اون بحث میکرد سر من وقتی میرفتیم بی ...

الهی عزیزم....درست میشه نگران نباش

منم بعد کلی سختی ب اونی ک میخاستم رسیدم  و الان نامزدین

اما همش ازین میترسم نکنه یروز خیانت کنه نکنه دیگه مث قبل نباشیم واقعا میترسم. ‌‌..

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

نمیتونم نمیخوام بابام و مامانم بفهمننمیخوام ناراحت بشنبرم شوهرم میکشه خودشودیونه میشه

بزن ب سیم اخر شوهرتو بنداز بیرون بترسونش

من اینکارو کردم