2777
2789
عنوان

شده دیگ دلتون نخواد با شوهرتون زندگی کنید⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 47 پست
اینکه چرا چت می کنه نظر من اینه که تو مجردی اهل چت بوده و الآن بهش اعتیاد پیدا کرده ، مهم نیست طرفش ...

نه اصلا 

۲۳ سالش بود عقد کردیم

اصلا دوس دختری نداشته

فقط یکی بوده

پس اعتیاد هم نداره

میدونی چیه وقتی اینکارو نمیکنه خیلی خوبه همه چیز 

فراموش میکنم زود 

چون اون دائم میگ میخنده و ما مشکلی دیگه ای نداریم و دائما در حال خنده و گفتگو

وقتی میبینم یهو یه جور بی حس میشم انگار با چاقو زدن به قلبم

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

اشتباهه همه بفهمن تمومه کار

ینی چی

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی

روش باز میشه اونوقت دیگه وقیح میشه نباید بزاریم کسی بفهمه و همیشه ترس از فهمیدن بقیه داسته باشن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من از جدایی میترسم کسی و ندارم کمکم کنه دوتا بچه دارم که ازم میگیره بارها گفته دلم برای این۱۳سال جوو ...

عزیزم خودتو نباز

شما اول و اخر خدارو داری

توکلت به خدا باشه

خب برای خونه که گفتم پول رهن خونه رو رو ازش می گیری و اونم به خواستش که طلاقه می رسه

پس احتمالا بعد مدتی می پذیره چون خواسته ات کاملا منطقیه

حالا از بچه هات بگو

چند سالشونه و جنسیتشون چیه؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

بزن ب سیم اخر شوهرتو بنداز بیرون بترسونشمن اینکارو کردم

نمیشه

هروقت اومدم دعوا کردم

دیونه شد

میگ احمققق بین منو و اونا هیچی نیس

بفهم

هی داد میزنه منم میترسم

میگ تو داری بمن تهمت ز...ن باز بودن میزنی درحالی ک من هیچکاری نکردم 

مگ چت کردن ز...ن بازی نیس؟

روش باز میشه اونوقت دیگه وقیح میشه نباید بزاریم کسی بفهمه و همیشه ترس از فهمیدن بقیه داسته باشن

اره درسته 💕

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

نمیشههروقت اومدم دعوا کردمدیونه شدمیگ احمققق بین منو و اونا هیچی نیسبفهمهی داد میزنه منم میترسممیگ ت ...

بگو پس منم انجام بدم دیگه

برا منم دست پیش میگرفت ی سری اومد جلو در درو باز نکردم گفتم برو ک برو 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره شوهر من خیلی میترسه کسی بفهمه

مثلا تو اینستاگرام داره فیلمهای رقص باهم میبینیم یا دستش میخوره یا دخترم لایک میزنه سریع برش میداره میگ وای زشته فلانی (دایی و عموهاش) میبینن

یا مثلا اگر بحثی کنیم و دلخور باشیم سریع تو جمع گرم میگیره کسی نفهمه دعوا کردیم

به خصوص پیش خونواده من 

میخواد جلوی بابام و مامانم رخی نشون بده بگ من همه چی تموم هستم و دخترتون بهترین شرایط و داره

واقعا دارم دیونه میشم دیگ

نه اصلا ۲۳ سالش بود عقد کردیماصلا دوس دختری نداشتهفقط یکی بودهپس اعتیاد هم ندارهمیدونی چیه وقتی اینک ...

ببین عزیزم اینکه چرا چت می کنه فرع قضیه س

اصل احساس شماست 

من که شما و همسرت را نمی شناسم فقط از روی تجربه های قبلی خودم و تعریفی که شما ارائه دادین یک حدسی زدم و شما معتقدین که این حدس درست نبوده

اوکی دلیلش چیز دیگه ای هست که خدا می دونه

ولی در اصل قضیه که اون چتا وجود داره و احساس بد شما به این قضیه تغییری ایجاد نمی کنه

پس به راه حل من فک کن شاید به دردت خورد جانم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اره شوهر من خیلی میترسه کسی بفهمهمثلا تو اینستاگرام داره فیلمهای رقص باهم میبینیم یا دستش میخوره یا ...

عزیزم شما سوره نور رو هرروز بخون برای دوری کردن افراد خانواده از فساده.سوره ابی لهب روهم بنویس وهمراه خودت داشته باش.

بگو پس منم انجام بدم دیگهبرا منم دست پیش میگرفت ی سری اومد جلو در درو باز نکردم گفتم برو ک برو

یه موضوعی رو بگم

ما نامزد بودیم

من سنم کم بود

تو یه گروهی بودم و با یه پسری همینجوری چت کرده بودم و بهش گفته بودم جان

عقلم نمیرسید فک نمیکردم کار بدیه

شوهرم این پیامو از طریق گوشی خودش دیده بود یعنی عضو اون گروه شده بود

اومد دنبالم رفتیم بیرون و تو جای خلوت فقط داد میزد سرم چرا با پسره حرف زدی

جیغ و هوار میکرد ولی دست بلند نکرد

بهم بی اعتماد شد و دائم شک داشت ولی بروم نمیاورد

تا بلاخره تونستم اعتمادشو جلب کنم

بارهای اول ک دیدم پیاماشو بهش گفتم برگشت گفت خیانتو تو اول شروع کردی

وقتی راجعبه این موضوع حرف میزد قرمز میشد دیونه میشد

ولی الان ۴ ۵ سالی هس حتی حرف هم نزدیم راجعبه اون موضوع حتی تو دعوا!

میگم شاید ب اون کار من فک میکنه

چون تو تایم نامزدی خواهرشوهرم میگ داداشم حتی عکس زنا و دخترای هنرپیشه ک تو گروها تلگرام هست و میاد تو گالریش پاک میکرد میگفت خیانته!

ببین عزیزم اینکه چرا چت می کنه فرع قضیه ساصل احساس شماست من که شما و همسرت را نمی شناسم فقط از روی ت ...

یعنی بی تفاوت باشم و فک کنم وجود نداره؟

اخه نمیشه

دختر۱۰و۴

بچه زیر هفت سال چه دختر چه پسر حضانت با مادره

دختر بعد از ۹ سال از حضانت خارجه و با انتخاب خودشه

یعنی هر دو دخترهات می تونن پیشت بمونن

میاد تا وقتی که دختر کوچیکه ۷ ساله بشه

اونوقت باز دادگاه تصمیم می گیره

و احتمال برد شما در صورت یه دفاع خوب وجود داره

❤❤❤