2777
2789
عنوان

کنار هم خوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 42 پست
برادرشوهر من ۵۰ سال از خانمش جدا خوابید هیچی هم نشود حتی یکبار نلغزید شوهر خواهر و خواهر خودم جدا می ...

درسته ،خیلیا اومدن گفتن وای جدایی میاره از لحاظ عاطفی سرد میشن و فلان ،منم منظورم همینه بخدا خوابیدن هیچی ربطی ب روابط طرفین نداره ،اینقدر سخت نگیرید و خودتونو اذیت نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ،خیلیا اومدن گفتن وای جدایی میاره از لحاظ عاطفی سرد میشن و فلان ،منم منظورم همینه بخدا خوابیدن ...

کسی ک سرد باشه حتی کنار هم خوابیدن دردی دوا نمیکنه ولش کن بابا هرجور عشقته بخواب به اینا باشه حتی موقع دعوا میگن جدا نکنید پس اون مرد ذلیل مرده از کجا بفهمه ک از یک قضیه مهمی ناراحتی ک جاتو جدا کردی

وقتی کنار هم نخوابن خب چطور قهر کنه موقع ناراحتی جا جداکنه ناز کنه؟

با رفتار سنگین اش میتونه ناراحتی شو بیان کنه مثلا بخودش برسه اما جوری رفتار کنه کسی خونه نیست اگر همیشه تدارک غذا خوب میدیده چند روزی غذای ساده بذاره وقتی از سرکار اومد مثل همیشه با روی خوش ک استقبال میکرد نکنه 

با رفتار سنگین اش میتونه ناراحتی شو بیان کنه مثلا بخودش برسه اما جوری رفتار کنه کسی خونه نیست اگر هم ...

ولی مردها عادت کنن دونفری خوابیدن بعد جا پراکنی تنبیه بهتریه  مجبور میشه بالشت بغل کنه   . از وقتی جا م نداشته زندگیم سرد خودم سرد شوهرم هم سرد شده  بارداری خیلی مشکل بود جدا خوابیدم بعدم بخاطر بچه  الان سه ساله واقعا سردی میاره قبلا یک شب میخوابیدیم کنار هم خوابمون  نمیبرد  الان خب هرکس جدا هرساعت میخواد میخوابه بعدش همسر اسم روشه   هم سر  مهمه