چون تابستونا کولر روشن میکنه زمستونا اتاق گرم نیست ماهم جدا میخابیم یکم بچم بزرگ تر بشه باهممیخابیم انشالله
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوایل خیلی سخت بود بزام که تنها بخابیم حتی میترسیدم از تاریکی چراغ اشپزخونه رو روشن میزاشتم بعد دیگه عادی شد حتی یه شب همسرم خونه نبود با پسرم تنهایی خابیدیم
آدمیزاده دیگه زودی با همه چی خودشو وقف میده
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
آره منم بعد بچه دیگه بچمون وسطمون میخوابه😁خدایی آدم دوست داره موقع خواب راحت باشه غلط بزنه لگد بندازه😂 بنظر من اصلا روی عشق و علاقه و رابطه تاثیری نداره
اگه مهم بود ک خانوما اینقدر سر باهم خوابیدن ناله نمیکردن
خب اینجا باهم درد دل میکنن..بسکه خیانت زیاده میترسن از ادامه دادنه تنها خوابیدن..شوهراشون با گوشیاشون سرگرم بشن و خطا بزنن..وگرنه گاهی بعضیا سبک خوابن و نمیتونن با خروپف مرد کنار بیان.یا گاهی مرد صب زود میره شب دیروقت میاد باوجود بچه کوچیک خوابش بهم میریزه..ولی مرداهم خیلیاشون ب کنار هم خوابیدن پایبندن
برادرشوهر من ۵۰ سال از خانمش جدا خوابید هیچی هم نشود حتی یکبار نلغزید شوهر خواهر و خواهر خودم جدا میخوابن عاشقانه همو دوست دارن اما ما ک ۲۰ ساله توی یک ظرف غذا میخوریم کنار هم میخوابیم عاشقانه همو دوست نداریم چه برسه دوستانه