2777
2789

یسال بهترین روزامو گرف بهترین لحظه هامو بعد با بی رحمی ترکم کرد بدون خداحافظی متاسفم برای خودم ک انقد براش خوب بودم😅

در حسرت یک عشق واقعی. کاربری دست دوتا دوسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا اینطوری بهش نگا کن که یه سال ، حالا خوب و بد 

با یه آدم گذروندی و تمام.

قسمت خوبش میمونه تو خاطراتت بداشم میشه برات تجربه ی اینده .  اینطوری خودتو اذیت نکن . 

__ بدونِ اِمضا __
بیا اینطوری بهش نگا کن که یه سال ، حالا خوب و بد با یه آدم گذروندی و تمام.قسمت خوبش میمونه تو خاطرات ...

منی ک همه اولینام با اون بوده:)

چرا؟

چون من لجبازم و درست بشو نیستم همه این حرفارو هم از خودش درمیاره 

۵ ساله باهمیم قرار شد بهار بیاو خواستگاری ۵ ساله اینارو بهم نگفته وقتی ک نزدیک بهار شدیم یادش افتاده ما ب درد هم نمیخوریم

تاپیک های قبلمو بخون مخصوصا اونی ک گفتم دوسپسرم گفته حرامت باشه میفهمی چی میگم

چون من لجبازم و درست بشو نیستم همه این حرفارو هم از خودش درمیاره ۵ ساله باهمیم قرار شد بهار بیاو خوا ...

من چی بگم ک اومد خواستگاری کلی حرفای خوب زد قولای خوب داد دلگرمم کرد وابستم کرد بهم زخم زد بعدم لایق ی خدافزی ندونست چی بگم؟ هیچکسم درکم نمیکنه

منی ک همه اولینام با اون بوده:)

درکت میکنم ، میدونم خخخیلی سخته ها ولی متاسفانه تو رابطه های امروزی دیگه این احساسات تعریف نشده س. از بین رفته خیلی چیزا. خیلی راحت به خودشون اجازه میدن میان و میرن و ....

سعی کن تجربه کسب کنی از رابطه هات . 

__ بدونِ اِمضا __