2777
2789

مصرف میوه هایی که قند زیادی دارن را خیلی کم کردم 

مثل هندوانه و...

اگر کالری چیزی را نمیدونستم از برنامه هایی مثل کرفس و یا مانکن استفاده میکردم

۶ ماه تقریبا لب به پفک و چیپس و... بقیه کالاهای سوپر مارکتی نزدم مگر اینکه خیلی هوس کنم و درحد یه بند اگنشت و یا یه ورق چیپس بخورم 

مدام خودمو توی لباس های دلخواهم تصور میکردم 

و اینکه کلا سبک زندگیم را هم به سمت سالم خوری و به حداقل رسوندن فست فود و رعایت سرخکردنی و چیرهای چرب که الکی کالری دارن فقط بردم 

جون مهم تر از لاغری نگه داریش هست عزیزم 

و اینکه کلا یه چیزی توی ذهنت به عنوان حبران کردن داشته باش 

مثلا امروز غذا زیاد خوردی

اصلا ناراحت نشو وبگو فردا جبران میکنم و فردا تغذیه ات را نصف کن 

سعی کن تاجایی که میشه به هیچ کس نگی رژیمی چون هی بیشتر اصرار میکنن که بخور 

من فقط کسایی که توی به خونه باهاشون زندگی میکردم بخاطر کم خوردنم فهمیدن ، بقیه فقط وقتی نتیجه لاغری را دیدن فهمیدن 😅

نه واقعااونقدر دیر حواب نمیده فداتاگر خودم این مسیرو نمیرفتم نمیگفتم من به شخصه بیشتر از ۳۰ کیلو توی ...

افرین به ارادت منم دوسال پیش با رژیم و ورزش تو دوماه نزدیک ده کیلو کم کردم الانم نزدیک یه ساله تلاش میکنم برا رژیم ولی نمیتونم میگیرم ولی زود ناامید میشم هرکسیم میبینه میگه چقد چاق شدی اعتماد ب نفسم حسابی میاد پایین دوباره میام رژیم بگیرم ولی باز دوروزه ول میکنم اصن خودم نمیدونم چم شده کل ارادم و از دست دادم دوس دارم هرچی زودتر کم کنم روی همه روکم کنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصرف میوه هایی که قند زیادی دارن را خیلی کم کردم مثل هندوانه و...اگر کالری چیزی را نمیدونستم از برنا ...

واای خوشبحالت کاش منم ارادشو داشتم هرکاری میکنم نمیتونم نهایت دوروز رژیممو نگه دارم  هی خودمو سرزنش میکنم میگم اینسری دیگ جدی رژیمم ولی باز همون اش و همون کاسه

اینم اضافه كنم اگه تهيه كردى مرتب استفاده كن من واسه نهار ميخوردمو اينكه من يبار شام بيرون خوردم ذرت ...

اییی نه حتما رعایت میکنم چون‌تو حالت عادیشم معده درد دارم حسابی از ترسم شده رعایت میکنم😂

افرین به ارادت منم دوسال پیش با رژیم و ورزش تو دوماه نزدیک ده کیلو کم کردم الانم نزدیک یه ساله تلاش ...

الهی مطمئن باش میتونی

ببین من واقعا ادمی هستم که اراده ندارم

یعنی حتی پدر و مادرمم میگفتم باز مثل قبل نمیتونی و الکی اینکارو نکن 

بارها رژیم گرفتم و یکم کم کردم و خسته شدم 

و یا رژیم هایی مثل غفاری وکرمانی و... هزاران رژیم گرفتم که عمل نکردم

اصلا سبک رژیم ها هم مثل زندگیم نبود و تصمیم گرفتم با چیزهای توخونه رزیمم را پیش ببرم

یه رژیم میکفت الان بادام بخور 

دوساعت دیگه مثلا خرمالو بخور و...

بعد من کلا این هارا توی خونه نداشتم و یا اون موقع اصلا میلشو نداشتم

یعنی میخوام بگم همه ی راه ها را رفتم

اخرش فقط فهمیدم با نخوردنه خواهر

باور کن بخاطر سلامتی خودت میگم جانم 

یه عالمه ازمایش دیدم از دختر های خیلی کم سن که توی ازمایششون شیشه و ماریجوانا و ... هزاران ماده محرک نشون داده شده بعد کلا اون فرد بنده خدا هیچی مصرف نمیکرده و بعد کلی بررسی سبک زندگی معلوم شده بخاطر داروهای لاغری بوده 

چون فقط شیشه هست که توی مدت خیلی کم خیلی زیادمیشه باهاش لاغر شد

اگر در کل پرخوری عصبی و استرسی هم داری ، حتما برو دکتر و درمان کن و دارو بگیر

و اینکه میتونی متخصص غدد و تغدیه هم بری گاهی واسه لاغری متفورمین با توجه به نیازت مینویسن ، اونم واسه لاغری موثره 

ولی باور کن همین  کم خوری را پیش بری هفته ای بیشتر از یه کیلو کم میکنی و حتی تا عید میتونی ۶ تا ۱۰ کیلو هم با توجه به سوخت و ساز بدنت کم کنی و یا حتی خیلی بیشتر ❤️

الهی مطمئن باش میتونیببین من واقعا ادمی هستم که اراده ندارمیعنی حتی پدر و مادرمم میگفتم باز مثل قبل ...

چقد حرفات حالمو خوب کرد😍بخاطر وقتی که برام گذاشتی هم شده یبار دیگه رژیمو امتحان میکنم تلاش میکنم و ایشالا ک میتونم کم کنم بعد میام بهت میگم منم تونستماااا😁

مرسی ک انقد خوبی❤️

میدونم میدونم ولی چاره ای برام نمونده دخترم خیلی کوچیکه و وابسته ن میتونم پیاده روی برم ن اجازه ی ور ...

اتفاقا من بچه کوچیک داشتم و اصلا ورزش و پیاده روی نداشتم. لاغری فقط تغذیه هست. من ۲۶ کیلو کم کردم با کاری شماری 

بعد قرص خوردم معدم داغون شد. ۵ ماهی میگذره هنوز از معده درد هلاکم. روزی ۳ تا قرص معده میخورم. 

ولی با کالری شماری ۲۶ کیلو راحت بدون عوارض خاصی کم کردم. فقط موهام یکم ریخت ک دوباره در امد. 

خدایا شکرت. 
من باالفااسلیم تونستم.درک میکنم چه حالی داری الانمنم از حرفای اطرافیام حاااالم بخم میخورد۱۸ کیلو کم ...

این خانم فروشنده قرص لاغری هست.این خانم فروشنده قرص لاغری هست. هر بار با کاربری های مختلف میاد نی نی سایت شماره میده و قرص میفروشه. 

من خودم ازش قرص خریدم و معده ام داغون شد. بعد از پنج ماه که قرص خریدم ازش هنوز معده درد دارم که مجبورم روزی سه تا قرص معده بخورم. گولش رو نخورید. 

منو گول زد و معده ام رو نابود کرد. 

خدا ازت نگذره 

خدایا شکرت. 
این خانم فروشنده قرص لاغری هست.این خانم فروشنده قرص لاغری هست. هر بار با کاربری های مختلف میاد نی نی ...

@00setare00  

سلام

اتفاقا من یکی از پست هاش رو دیدم. بهش شک کردم گفتم بگذار چند تا تاپیک لاعری نگاه کنم دیدم خودشه ❗️❗️❗️

mamandogholoham

zinb_rahmani

ترکمن_گلین

fati_shakeri

ترانه_هستم۳۰سالمه

....

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.