2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگیر جانماکثرا میزان زیادی شیشه داخلشون هسترژیم و کم خوری و پیاده روی و ورزش در کنار هم داشته باش خ ...

میدونم میدونم ولی چاره ای برام نمونده دخترم خیلی کوچیکه و وابسته ن میتونم پیاده روی برم ن اجازه ی ورزش تو خونه رو بهم میده 

رژیم بدون ورزشی ک میدونیدخیلی دیر جواب میده دیگه خسته شدم🫠

چه پودری بود؟چقدر کم کردید؟

ساشه اينومان بود

نيم ساعت قبل غذا با يه ليوان اب قاطی ميكردم ميخوردم بعد یه دل سیر غذا میخوردم🙊🤣

پودره باعث میشه غذایی که خوردی جذب بدنت نشه

و اينكه تا يكى دو ساعت بعدش نبايد دارو بخورى چون دارو جذب نميشه دفع ميكنى

من وزن نكرده بودم ولى ميگفتن لاغر شدم

مريض شدم بايد دارو ميخوردم چون باعث ميشه جذب نشه نخوردم☹️

ولى اشتها هم كم ميشه

هيچ ضرريم نداره

ساشه اينومان بودنيم ساعت قبل غذا با يه ليوان اب قاطی ميكردم ميخوردم بعد یه دل سیر غذا میخوردم🙊🤣پود ...

مرسیی عزیزم حتما امتحان میکنم

ممنون از راهنماییت❤️❤️

بستگی به بدنت داره که چی بهت بیفته.من آلفا خوردم بلک اسلیم ،پلاتین،رزبری،گلوریا بنفش و طلایی خوردم.. ...

من میخام لین بین مکس بخرم و اولترا

اگه واقعا جواب بده میخام بخرم هزینشم برام مشکلی نیست اما میترسم از عوارضش میترسم ب کبد یا جایی آسیب بزنه

برای شما مشکلی پیش نیومد؟

مرسیی عزیزم حتما امتحان میکنمممنون از راهنماییت❤️❤️

اینم اضافه كنم اگه تهيه كردى مرتب استفاده كن 

من واسه نهار ميخوردم

و اينكه من يبار شام بيرون خوردم ذرت خورده بودم😣

كلى پنير داشت اومدم خونه ديدم قرمه سبزى داريم گفتم يه ليوان بخورم بعد قرمه هم بخورم كه جذب نشن

چشت روز بد نبينه از معده درد مردمممم🤦🏻‍♀️

تو اين كارو نكن هيچوقت

میدونم میدونم ولی چاره ای برام نمونده دخترم خیلی کوچیکه و وابسته ن میتونم پیاده روی برم ن اجازه ی ور ...

نه واقعا

اونقدر دیر حواب نمیده فدات

اگر خودم این مسیرو نمیرفتم نمیگفتم 

من به شخصه بیشتر از ۳۰ کیلو توی یک سال کم کردم 

بخاطر اعتماد به نفسم اوایل اصلا کلاس ورزش و بیرون نمیرفتم 

فقط کم خوری و اینکه تا میتونستم شکم خودم را با مایعات پر میکردم و تمام خوراکی هایی که قند مصنوعی دارن را هم به مدت ۶ ماه قطع کردم 

اگر خیلی دلم هوس میکرد در حد یه بند انگشت میخوردم

با برنامه سیکس پک در ۳۰ روز هم توی خونه ورزش میکردم حدودا تمرین هرروزش ۱۰ دقیقه هم نمیشه ،اگر روزی زیاده روی کرده بودم توی غذا خوردن دوبار تمرین را انجام میدادم

طناب هم میزدم ، البته شما چون فکر کنم زایمان کردی طناب فعلا واست خوب نباشه اگر اشتباه نکنم 

اگر جایی دعوت بودم مثلا شام دعوت بودم ، خونه خودم ناهار نمیخوردم و با یه چیز کوچیک ویا میوه خودمو سیر میکردم

و یا اگه ناهار هم دعوت بودم دیکه توی خونه شام نمیخوردم و صبحانه هم کم میخوردم

مصرف نون و برنجم را خیلی کمتر کردم به مرور و مصرف پروتئینم را بیشتر

من اطلاع ندارم عسل واستون مضر هست ویا نه اگر شیر میدید ، ولی من اگر خیلی ضعف میرفتم و میخواستم غذا بخورم یه قاشق غذاخوری سرخالی عسل را داخل یه لیوان تقریبا بزرگ اب ولرم حل میکردم و میخوردم

حالا بستگی به میزان ضعفم اگر کم غذا میخوردم ، ۲ تا ۳ بار در روز اینکارو میکردم