2777
2789
عنوان

پسرم مظلومه

618 بازدید | 50 پست

وقتی می‌خوابه دلم براش انقد میسوزه لاغری هست بیشتر دلم براش خون میشه فردا میخام ببرمش متخصص اطفال رفته تو ده سال ،عروس اومد از مدرسه گفت تب و لرز دارم تب سنج گذاشتم گفتم نداری که الکی نگو بعد آخرشم دیدم واقعا تب داره دلم سوخت که غروب حرفشو باور نکردم بمیرم براش 

شمام اینجورید  دلتون برا بچتون میسوزه وقتی میخابن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر زاده دارم یعنی جونمو براش میدما بازی شوخی هر کاری بگه میکنم بعد بازم که می‌ره خونشون دلم میسوزه میگم نکنه چیزی میخواست من کوتاهی کردم 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من خواهر زاده دارم یعنی جونمو براش میدما بازی شوخی هر کاری بگه میکنم بعد بازم که می‌ره خونشون دلم می ...

آخی

منم اینطوری بودم ولی از وقتی خودم بچه دار شدم حوصله شونو ندارم😁

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

آخیمنم اینطوری بودم ولی از وقتی خودم بچه دار شدم حوصله شونو ندارم😁

من حالا حالا بچه دار نمیشم تا بزرگ شدن ایشون وقت دارم براش 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما