2777
2789

من بنظرم کره 

خودم زیاد سريال و فیلم دیدم 

سريال ترکی وقت تلف کردن هست نمونش یالی(چشم چران عمارت )

البته‌ سريال قشنگم داره مثل قضاوت که مثل سريال های آمریکایی بود خفن بود 

سريال ترکی هر قسمت 2و ساعت ونیم بعد کره نهایتش 70 دقیقه هسن 16 قسمت سرهم 17 ساعت هنوز بشه اگه سریالش خوبم نبود[ولی واقعا سریال هاشون خوبه]

میدونی وقتم تلف نکردم حداقل‌ یچیزی یاد گرفتم 

آمریکا ها فصل هاش واقعا زیاده ایران هم دوست ندارم یدونه پوست شير رو دیدن که واقعا قشنگ بود

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره . ترکیه هم یسری از خفناش

آمریکا هم بد نیست ولی من خوشم نمیاد

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

فیلم فقط تایلند از نوعِ ...😂😂

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بستگی به سریالش هم داره 

یه سری سریالها جدا از کشور سازنده شون واقعا قشنگن و ارزش صدبار دیدن هم دارن

به طور کل بخوام بگم ایران و کره

البته ایرانی نمایش خانگی نمیبینم همین سریالهای تلویزیون منظورم بود

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

اوففف ترکی که فقط خیانت اندرخیانته بدون کوچکترین محتوااوداستان بدردبخوری.شده عین رمانهای دوران حاهیلتمون که میخوندیم..منکه ازفیلم‌ترکی به شدت متنفرم.بعدازخرم سلطان وماه پیکر دیگه هیچ فیلم ترکی ای نگاه نکردم

من که عمرا با کره ارتباط نمیگیرم 

و بشدت از سریال های ترکیه طولانی متنفرم 

سعی کن سریال ترکی ها با قسمت کم ببینی 

مثلا میتونی سعید و شورا رو ببینی که خیلی قشنگه و تو روسیه بازی شده یکم سبک تاریخی داره بزن گوگل سرچ کن خیلی قشنگه و زیاد هم نیست 

اوچ کوروش قشنگه و کمه هم عاشقانه هم مافیایی 

جسور و زیبا خیلی قشنگه کمم هست عاشقانه هست

خانواده قشنگه زیاد هم نیست  

من با این که ترکیه خیلی میبینم ولی هرگز طرف سریال هایی مثل چشم چران عمارت نرفتم چون حوصله سریال های رو مخ مسخره رو ندارم 

کره . ترکیه هم یسری از خفناشآمریکا هم بد نیست ولی من خوشم نمیاد

کره واقعا خیلی خفنه 

ترکیه مثل قضاوت و گودال و چند تا دیگه بقیش کلا علیه زنه

منم زیاد دوست ندارم 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
اوففف ترکی که فقط خیانت اندرخیانته بدون کوچکترین محتوااوداستان بدردبخوری.شده عین رمانهای دوران حاهیل ...

سریال شربت زغال‌اخته خیلی قشنگه بنظر من.منو از یه انتخاب اشتباه تو زندگیم نجات داد

بستگی به سریالش هم داره یه سری سریالها جدا از کشور سازنده شون واقعا قشنگن و ارزش صدبار دیدن هم دارنب ...

سریال های کلاسیک و طولانی که از رمان های معروف ساخته شدن هم واقعا قشنگن

مثل آن شرلی، خانه کوچک، قصه های جزیره و...

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم