2777
2789

اگه تازگی گوشه گیر و کم حرف شدن و کمتر توی جمع میان،  حتما جدی میگیرین..  به هیچ عنوان تنها نباشن حتی با نزدیک ترین شخص ،  خودتون باید مراقبش باشین..  یه لحظه غفلت،  یه عمر پشیمونی به بار میاره

از تجربه های خودتون بگین

واسه پسرا  توی مدرسه من کیسش رو داشتم و فامیل هم بوده .  دخترا هم بیشتر اطرافیان و دخترای 10 تا ۱۵ سال که به راحتی توسط پسرا،  گول میخورن

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

دختر همسایمون با ۱۰ سال سن توی آسانسور بهش تعرض شده بود داخل مجتمعمون

می‌خوام بگم حتی با آسانسور تنها نفرستید بچهاتونو

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش اگه هم بوده من خبر دار نشدم 

ولی هیچ وقت بچه هام رو تنها جایی نفرستادم تا ۱۸ سالگی خودم میبرم مدرسه و بازار و کافه و برمیگردوندم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یه کلام از عمه عروس که مرده و اومده نینی سایت

جای شما رو تنگ کردم یا حرف بی ربطی زدم؟ 

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️