اگه تازگی گوشه گیر و کم حرف شدن و کمتر توی جمع میان، حتما جدی میگیرین.. به هیچ عنوان تنها نباشن حتی با نزدیک ترین شخص ، خودتون باید مراقبش باشین.. یه لحظه غفلت، یه عمر پشیمونی به بار میاره
از تجربه های خودتون بگین
واسه پسرا توی مدرسه من کیسش رو داشتم و فامیل هم بوده . دخترا هم بیشتر اطرافیان و دخترای 10 تا ۱۵ سال که به راحتی توسط پسرا، گول میخورن
آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️🩹️
دختر همسایمون با ۱۰ سال سن توی آسانسور بهش تعرض شده بود داخل مجتمعمون
میخوام بگم حتی با آسانسور تنها نفرستید بچهاتونو
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی هیچ وقت بچه هام رو تنها جایی نفرستادم تا ۱۸ سالگی خودم میبرم مدرسه و بازار و کافه و برمیگردوندم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹