2777
2789

راهم دوره نمتونم برم پیش خانوادم بعدن میرم

من هر وقت لباس جدید میخرم یا ارایش میکنم یه جورایی رنگ و رو میام

مادرشوهرم و شوهرم میگن ارایشتو بشور و مانتو قبلیتو بپوش این نو و کوتاهه

پارسال عید وقتی میرفتیم عید دیدنی دیدم چادر اوردن میگن بپوش

یه چند باری ب حرفشون گوش ندادم و گفتم باشه ولی انجام ندادم تو مسیر مادرشوهرم اخم و شوهرم کلی حرف ک درست نپوشیدی مادرم ناراحته و ...ک منو ب گریه میوردن بعد ماشین نگه میداشت میگفت برو بشور صورتتو

بعد با چشمای پف و..میرفتیم

یه بار شوهرم گیر داده بود این شلوار رو بخرو منم خریدم رفتیم خونه ب مادرشوهرم گفت خوشحالی اون شلوار رو خریدم😑

چیکار کنم نظر ندن درمورد لباس پوشیدنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همبنکه شوهرتم باهاشون نمی تونی کاری کنی.منم مادرشوهرم خیلی در مورد لباسام نظر میداد من سکوت میکردم ولی یه بار جلوی در که بزنیم بیرون یهو پرید بیرون و ایراد گرفتن دیگه شوهرمم ترکید کلی حرفش زد بعد اون اصلا نظر نمیده 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
یعنی چی مگه خودش حق انتخاب نداره 😑

داره،ولی نظرشوهرهم مهمه،بایدمداراکرد

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..