2777
2789

کسی هست اینجا یکی از این دو مورد باشه ؟ 

اگه بخواید برای یکی از اینها دوره ببینید کدوم انتخاب میکنید چرا ؟ اگر اطلاعاتی راجبشون دارید ؟ نقاط ضعف و قوت هر کدوم نسبت به هم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب داروها علاقه داشتم و تکنسین خوندم خیلی حس خوبیه داروها رابشناسی ولی تا یسالی ب عنوان کار اموز ب ...

یعنی میتونی اگه دوره ببینی براش ، تو داروخونه کار کنی ؟ میشه ؟ 

من ب داروها علاقه داشتم و تکنسین خوندم خیلی حس خوبیه داروها رابشناسی ولی تا یسالی ب عنوان کار اموز ب ...

ببین من منظورم دانشگاه نیست ، از این دوره ها که براش میذارن ، شما فک کنم منظورت دانشگاه هست که خوندی

من دستیار دندان پزشک بودم 

سر کلاس عملا هیچی بهت یاد نمیدن باید بری کار اموزی، تنها جایی که مدرک به دردت میخوره اینه که بگی من رفتم وقت گذاشتم دوره دیدم پس تجربی نیستم و حالیمه 

بیشتر باید سر پا باشی 

کثافط کاری زیاد داره از خون و تف و ... اگر دلت نمیگیره نرو 

بعد اینکه جایی که کار میکنی مهمه دیگه محیطشو نوع بیمارا و خود دکتر و همکارا

اگر رفتی سعی کن بری مطب کار کنی   کلینیک و درمانگاه نری چون کارشون خیلی زیاد تر از مطب و هزار تا اقا بالا سر داری 

ولی تکنسین دارو خانه در کل هم سحت تره اسم اون همه دارو رو یاد بگیری و ... و حقوقش کمه

من دستیار دندان پزشک بودم سر کلاس عملا هیچی بهت یاد نمیدن باید بری کار اموزی، تنها جایی که مدرک به د ...

کثافت درسته نه کثافط 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود