2777
2789
عنوان

دستار دندانپزشکی یا تکنسین داروخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
دندانساز نه اگر خیلی تیز باشی میتونی دندان پزشک تجربی بشی که خب اونم پروسه خودشو داره

😐 آخه دندان پزشک مگه میشه مگه الکیه ؟ من منظورم صرفا این دوره هایی هست که میذارن ، نه دانشگاه و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 آخه دندان پزشک مگه میشه مگه الکیه ؟ من منظورم صرفا این دوره هایی هست که میذارن ، نه دانشگاه و این ...

بله همونا دیگه 

خب فکر کردی تجربیا چه جوری دندان پزشک شدن   من اخریا خودم برای همکارا دندون پر میکردم  دکتر ام خیلی دعوامون میکرد میگفت نکنید 😂    ولی خودش قالب گیری ایمپلنت و میداد به من میگفت وایسا اینجا بستن پیچا رو یاد بگیر دیگه تو انجام بده ولی من قبول نمیکردم چون تو حقوقم تاثیری نداشت 

تو کدوم دوره زندگی میکنی دیگه دندونساز و دندون پزشک تجربی نداریم باید درسشو بخونی

کی گفته نداریم؟؟؟ باید میومدی مطب ما مدیدی که مردم میرفتن دندوناشون داغون میشد بعد میومدن به ما میگفتن بیا درست کن   چون شما ندیدی دلیلی نداره نباشه 

نصف فامیلای همسرم میرن پیش تجربی خیلی ام راضین هر چی ام بگی برو پیش متخصص میگن نه فقط همین و قبول داریم 

اونا قدیمی ان الان دیگه اجازه نمیدن وگرنه شما خودت چرا نمیری مطب بزنی

متاسفانه جدید هم هست چون دوست خودم که با هم رفتیم کلاس و دوره دیدیم الان مطب داره و کار زیبایی انجام میده

و کسایی که میرن پیشش با اگاهی کامل میرن 

من مطب نمیزنم چون اصلا تایید نمیکنم اینجور کار کردن 

کار زیبایی چی؟ صورت؟ تابلو مطبش چیه؟

نه دندون  کامپوزیت و لمینت  ، تابلو نداره که   یه سریا ام با یه دکتر قرار داد میبندن از تابلو و اسم اون استفاده میکنن که از بهداشت اینا میان همه چی مرتب جلوه بده