2777
2789
عنوان

کسایی که علوم پایه میخونید

172 بازدید | 10 پست

اگه یه ترم مثلا شیمی ۱ رو پاس کنید ولی ازمایشگاهو برنداشته باشید تا چند ترم فرصت هست ازمایشگاهشم پاس بشه.مثلا ترم اول شیمی عمومی یک پلس شده.میشه ترم چهار ازمایشگاهشو برداشت؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اول باید ببینی ازمایشگاه شیمی پیش نیاز درسی نیس 

اگ پیش نیاز باشه نمیتونی کلی واحد رو ب داری

باید حتما پاش کنی

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

شیمی اینا من نداشتم اما راهنماییت میکنم طبق تجربه ام

ببین

درسی ک پیش نیاز بقیه درسا هستش رو سریع بردار نذار بمونه

اگر آزاد هستی و هر ترم کل درسا ارائه میشه خب دست خودته برای بقیه دروس ولی محض احتیاط عین چارت پیش نیازهارو بردار 

اگر دولتی هستی

یقینن طبق چارت درسیت پیش برو

چون دولتی زیاد پیش میاد بودجه نداشته باشه

درس رو ارائه نده

بمونی ترم اخری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اول باید ببینی ازمایشگاه شیمی پیش نیاز درسی نیس اگ پیش نیاز باشه نمیتونی کلی واحد رو ب داریباید حتما ...

ممنونم ازتون نه ازمایشگاها فقط هم نیازن با درس تئوریشون و پیش نیاز درسی نیستن

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اره بابااااا من از فیزیک رو ترم ۸ برداشتم تازه

مرسی از شما

ممنونم ازتون نه ازمایشگاها فقط هم نیازن با درس تئوریشون و پیش نیاز درسی نیستن

مک ازمایشگاه شیمی پاس کردم ولی ازمایشگاهش پیش نیاز ازمایشگاه بیوشیمی ترم بعدش بود از این لحاظ دارم میگم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

سلام گلمشیمی اینا من نداشتم اما راهنماییت میکنم طبق تجربه امببیندرسی ک پیش نیاز بقیه درسا هستش رو سر ...

خیلی ممنونم ازتون بله ازاد هستم میکروب میخونم

ترم اول دانشگاه خودش انتخاب واحد کرده و مثلا شیمی و فیزیک رو برامون گذاشته ولی ازمایشگاهاشو نه

خواستم ببینم میتونم برا این ترم برندارم ازمایشگاهارو

بازم مرسی ازتون

مک ازمایشگاه شیمی پاس کردم ولی ازمایشگاهش پیش نیاز ازمایشگاه بیوشیمی ترم بعدش بود از این لحاظ دارم م ...

اهاا احتمالا تو چارت جدید عوض شده برا ما

خیلی ممنونم ازتون بله ازاد هستم میکروب میخونمترم اول دانشگاه خودش انتخاب واحد کرده و مثلا شیمی و فیز ...

پس نگران نباش اگر ازاد میخونی

دروس ارائه میشه هر ترم 

هر چی دوست داری بردار

فقط تنها نکته مهم اینههه

اینکه پیش نیاز هارو سریع برداری ک بعدا میخوای انتخاب واحد کنی و شلوغ بود سایت

دستت باز باشه هرررر چی عشقت کشید برداری

و یه تجربه از طرف من

دروسی مثل وصایا یا انس با قران اینارو بردار بره

چون جزو دروس پر طرفداره و حتی ارشد هایی ک لیسانشون دولتی بوده و نخوندن باید بردارن

سر همین ظرفیتش وحشتناک پایینه و دردسره

استاداشونم اصولا عقده ایین

بردار بره اینارو شرشو بکن

اگر میخوای سریع لیسانس بگیری

این ترم تابستون رو بردار

و دروس سخت و پیش نیاز رو هم قشنگ بردار نه عمومی

ببین

عملااااا ۱ ترم جلو میوفتی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پس نگران نباش اگر ازاد میخونیدروس ارائه میشه هر ترم هر چی دوست داری بردارفقط تنها نکته مهم اینهههاین ...

خیلی ممنونم ازتون کامل متوجه شدم🥺❤️❤️