2777
2789
عنوان

باز مسخره میکنید نخونید

192 بازدید | 16 پست

اومدم دوتا تایپک طولانی گزاشتم کسی نگف بزار بخونم راهنمایت کنم همه خندیدن وای رمانه وای توم مریضی ها وای روانیه این دختره اینا چین نوشتی خب نمیتونید بخونید چرا دل ادمو میکشنی من میگم طرف خیانت کرده میگی در چه حد میگم چت ولی خیلی بدتر از حالت چت عادی خب باید توضیح بدم یه بنده خدا یه راه چاره برام بزاره 😔🖤بابا بخدا نه روانیم نه مریضم نه بجون بچم یه کلمه ازش دروغه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راهنماییت میکنم کی بهت خیانت کرده ازدواج کردی چند تا بچه داری مال و اموال چی داری چند سال ازدواج ...

مالو اموال که هیچیییی نداره یه بچه ۶ماهه دارم ۴ساله ازدواج کردم باقیش همه دوتا تایپک بزرگ گفتم ممنون میشم بخونی 🖤🥲🫶

ببین کسی که خیانت می‌کنه بازم اینکار رو انجام میده ،همش به خودت بستگی داره که بخواهی چه جوری برخورد کنی ،اگر خانواده داری که حمایت گر هستند ،ازسون کمک بخواه ،اکر هم که نه پر قدرت جلوش وایستا.پر قدرت منظورم این نیست که جیغ و داد بکنی ،گاهی با جیغ و داد چیزی درست نمیشه ،و گاهی هم لازمه ،همه چیز بستگی به شرایطت داره .با دو تا تاپیک زدن اینجا نمیتونی راه درست رو پیدا کنی و هیچ کس هم وقت و حوصله ندارم که بخواد وقتشو بزاره ،پس بهترین کار اینه از یه آدم کار بلد یه مشاور ،کمک بگیری .

اینجا همه در حد یه خط یا دو خط یه چیزی میگن و میرن .

ولی مشاور وظیفه شه ،شما رو راهنمایی کنه 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
ببین کسی که خیانت می‌کنه بازم اینکار رو انجام میده ،همش به خودت بستگی داره که بخواهی چه جوری برخورد ...

شرایط رفتن به مشاوره رو ندارم واقعیتتش مشخصه چون یجا تایپک گزاشتم ۴ساله زنشم یبار دستمو نگرفته بیا بریم فلان جا