بخدا خستم کرده ی آرایشگاه ساده هم نمیزارع تنها برم میگه باید رفت و برگشت خواهرم پیشت باشه نمیزارع با خونواده خودم بیرون برم ولی با خونواده خودش میزاره .. گوشی منو هر روز چک میکنه ولی نمیزارع گوشش و بگیرم دستم رمزش و عوض میکنه خلاصه خیلی بد دله پول تو جیبی بهم نمیده یعنی شاید باور نکنید ولی الان دویست هزار تومان پول ندارم ... راه طلاق و جدا شدن ندارم چون خونوادم خیلی بدبختن و هیچ وقت پشتم در نمیان
برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان
لطفا هر کس خوند لایک کنه
بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان
لطفا هر کس خوند لایک کنه
بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وقتی راه طلاق نیست مجبوری بمونی و بسازی و لجبازی نکنی تا شاید بالاخره سر عقل آمد
من بابت بد دلی شاید بتونم تحمل کنم ولی خرجی ندادن و رمز گذاری مخفی گوشیش رو نیستم 😐🖐️
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦