2777
2789
عنوان

با شوهر بد دل و بد گمان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 59 پست

خیلی سخته عزیزم.

حالا چرا نمی‌ذاره گوشیشو بگیری؟

شوهر منم اوایل ازدواج تا حدی بددل بود اما گوشیش همیشه در دسترسم بود

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو شوهرمم همینیم ولی من شاغلم 

هر روز دعوا داریم بلااستثنا 

ولی نمیزارم  زور بگه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اینجا بنویسم ببخشید من اصلا نمی‌فهمم

باید دقیق بنویسی روی کاغذ 

و باور کنی بهش میرسی مثلا از مواردی که من بهش رسیدم بگم 

مثلا من نوشتم خدای مهربانم من  یک خانه دنج و کوچک میخام زیاد بزرگ نباشه راستش را بخواهی حال تمیز کردنش را ندارم  قیمتش به پولم دقیقا بخوره و جای خوبی باشه و آنجا من آرامش داشته باشم 

مورد بعدی خدای مهربان و بخشنده 

من آرامش میخام دچار نشخورا فکری شدم به چیزهای فکر میکنم که ممنوع هستند و من روحم اذیته  شاید اون لحظه که بهشون فکر میکنم خوب باشه حالم ولی بعدش نه  پس فکر مرا به جهت مثبت ببر و چه مثبتی بهتر از فکر تو 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اینجا بنویسم ببخشید من اصلا نمی‌فهمم

همه جا تو یاداشت گوشیت

تو کاغذ 

تو فکرت

تو قلبت 

و امان از شیطان که هی میاد میگه بی فایدس ولش کن اما ول نکن تلاش کن بنویس دقیق دقیق 

بعد بخونش بارها بخون ویرایشش کن دقیقتر و دقیقترش کن میفهمی چی میگم؟

مثلا بنویس خدای مهربانم 

من آزادی تمام میخام

میخاهم هرجا دوست دارم و دلم میخاد برم آرایش کنم به خودم برسم و شوهرم کاری به من نداشته باشه گیر نده بعد این نوشته را هی دقیق ترش بکن 

هی ویرایشش کن و از ته قلبت بدون شک بنویس