2777
2789
عنوان

زندگی یازده سالمون خراب شد

427 بازدید | 16 پست

ما از اول زندگی خیلی مشکلات ریز داشتیم ولی بعد یه مدت هم مشکلات کم رنگ شد هم اوضاع مالی‌ خوب شد زندگیمون خیلی آروم شده بود،تو آخرین مسافرت متوجه شدم که همسرم یه سیمکارت اضافه داره بدون اطلاع من و خیلی مشکوک تلفن صحبت میکنه و پیام میده،خیلی محترمانه فقط گفتم از اون خط پرینت بیار،از اون روز جا خوابش رو جدا کرد الان همه که مرغش یه پا داره ک جدا شیم

😐😐😐😐پشمام

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

چرا مردم اینجوری شدن

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال بهونه میگشت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اینجا سکه ها میاد وسط

سکه هاتو بزار اجرا 

اصرار نکن بهش شاید ببینه توهم مصمم به جدایی هستی به غلط کردن بیفته ولی فایده نداره دیگه

منم دیگه اون ادم‌سابق نشدم‌همش دنبال سیمکارت مخفی ام ونیست حتی اگه نباشه من فکرمیکنم هست

اینجا سکه ها میاد وسطسکه هاتو بزار اجرا

ماشینش رو داشت میفروخت متوجه شدم توقیف کردم اومده میگه بیا همو اذیت نکنیم جدا شیم...پس عمرم چی میشه مرد حسابی من یازده سال جوونیم رفته

وای خدا از وقتی که قبح گناه ریخته شد دیگه گناه عادی شد انسان دیگه به هیچ چارچوبی پایبند نیست همش گفتن بیاین روشنفکر باشیم خب تهش شد این اینهمه خانواده‌ ها دارن ازهم می‌پاشند بچه های این خانواده ها باهزار مشکل بزرگ میشن زندگی خوبی نمیتونن داشته باشن میرن تو زندگی ناسالم 

کاش یه روزی آدما بفهمن ما با حیوونا فرق داریم به جای اینکه به تکامل برسیم داریم تبدیل به حیوون میشیم متأسفانه 

وای خدا از وقتی که قبح گناه ریخته شد دیگه گناه عادی شد انسان دیگه به هیچ چارچوبی پایبند نیست همش گفت ...

اصلا گردن که نمیگیره هیچ تازه کلی ادعا که تو مریضی تهمت میزنی دین و ایمان نداری...