2777
2789
عنوان

سرد بودن شوهرم

1368 بازدید | 24 پست

سلام.شوهر من خیلی خودخواهه.من و بچه‌هام برای اینکه آرامش داشته باشیم و بهونه دستش ندیم به سازش رقصیدیم ولی دیگه خسته شدم.یه مدته ولش کردم . کاری به کارش ندارم.زیاد محلش نمیدم.انگار نه انگار اصلا برایش مهم نیست.فقط هر وقت نیاز داشته باشه میاد سراغم.اگه هم بگم نه نه منت می‌کشه نه دلیلشو می‌پرسه خودشو می‌کشه کنار..... آیا کسی شوهرش اینجوری هست؟

وضعیت مالی و کار و بارش چجوره؟به مردا با این وشع گرونی حق بدید بی اعصاب بشن یه وقتا

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغروره چقدر

چون خیلی ازهم دور شدید نمیتونی نازتو بکشه اگر اون سرده توهم کاری نمیکنی که جذبش کنی

جذبش کن

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
راستی؟؟دومااااااه؟؟😰😰

بله. بهم برمیخوره بهش بگم دیگه. یکجوری رفتار میکنه انگار من خیلی زیاده خواهم. لجم گرفته ازش دیگه هیچی نمیگم. قبلا میگفتم ما زوجیم. میگفت ربطی نداره‌ باید نیاز خودانگیخته باشه .

بله. بهم برمیخوره بهش بگم دیگه. یکجوری رفتار میکنه انگار من خیلی زیاده خواهم. لجم گرفته ازش دیگه هیچ ...

شایدذاتا گرم نیس؟یاگرفتاری کاری ومالی داره؟تو جوری میگردی که یکم تحریک بشه؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

مغروره چقدر چون خیلی ازهم دور شدید نمیتونی نازتو بکشه اگر اون سرده توهم کاری نمیکنی که جذبش کنی جذ ...

نمیتونم.وقتی نیست خونه هزار تا نقشه میکشم که براش اینکار میکنم و اون کارو میکنم.دلبری میکنم و.... ولی همینکه میاد خونه و چشمم بهش میفته بیخیال میشم

وضعیت مالی و کار و بارش چجوره؟به مردا با این وشع گرونی حق بدید بی اعصاب بشن یه وقتا

من خودم حقوق دارم.هیچ وقت بهش فشار نیومده.تازه یه مدته خودشو بازنشسته کرده.خونه س

شایدذاتا گرم نیس؟یاگرفتاری کاری ومالی داره؟تو جوری میگردی که یکم تحریک بشه؟

اره ذاتا ادم گرمی نیست. کلا با دوستاش خیلی بیشتر بهش خوش میگدره. ادم خیلی مهربون و خوبیه. خیلی مهربونه. اما اصلا حس همسری رو بهم نمیده. کلا انگار منم رفیقشم

نمیتونم.وقتی نیست خونه هزار تا نقشه میکشم که براش اینکار میکنم و اون کارو میکنم.دلبری میکنم و.... ول ...

تومیتونی عزیزم

وقتی اومد از فردا برو استقبالش یه بوسش که کنی خودش میاد سمتت

باور کن راست میگم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
بله. بهم برمیخوره بهش بگم دیگه. یکجوری رفتار میکنه انگار من خیلی زیاده خواهم. لجم گرفته ازش دیگه هیچ ...

عزيزم مال منم تقريبا اونطوريه ولي الان تقريبا زنبونشو پيدا كردم

يه مدت تو سايتا اينا خيلي چرخيدم جوابي پيدا نكردم

الان ميدونم هركس يه ذهنيتي داره واسه اين چيزا

خب شوهر منم دوس داره قدم اولو من بزارم جلو

من اول بدم ميومد ولي بعدا ديدم با ولش ميكنم روز به روز بدتر ميشه اصلا عادت ميكنه مه اين حيزا نباشه

ديگه شروع كردم گرمي دادنو اينكه  هر موقع حالش خوبه همون موقع دست به كار ميشم با يه علامتاي خاصي كه فهميدم جواب ميده

خودشم هرچي تعداد بيشتر ميشه روز به روز بيشتر ميشه

و برعكس

م