2777
2789
عنوان

چطور این آدم سمی رو از زندگیم حذف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
اینم همینطوره ،من فقط یبار ازش یکاری خواستم بکنه کلی باید بهش یادآوری کنم بخاطر من برو این کارو بکن ...

آره متوجهم خودم یه دوست اینجوری داشتم 

فقط موقعی کار داشت یادش می افتاد که آره من یه دوستی هم داشتم و گرنه در بقیه موارد اصلا یادی نمی کرد از من 

منم یه مدت سرد رفتار کردم و جواب پیام هاش و بعد دو سه هفته میدادم 

ناراحت شد و خودش رفت 

اوایل می گفتم وای چقدر بد شد و ناراحت شد از دستم و اینا

بعد گفتم به درک که ناراحت شد ، مگه من ناراحت نمی شدم وقتی کلی کار براش انجام میدادم و اون حتی یه لیوان اب دست من حاضر نبود بده 

و تموم شد 

چه ساده ای بخدا گور باباش بره گم شه آدم واسه خانواده خودش هم درسش رو ول نمیکنه

این کلی تو دانشگاه برام حاشیه درست کرد من دچار آسیب جسمی شدم نتونستم رشته ورزشیمو ادامه بدم استادا چون ازین بدشون میومد منم بااین دیده بودن از من بدشون میومد ،هروی بهش میگفتم با من نگرد من بخاطر تو استادا باهام لج میشن می‌گفت خوب بشن تو دوست من نیستی؟ دیگه ی استاد داشتیم کل ترم هم بیشتر درسا با اون بود اومد گفت گفت خانوم فلانی من هیچ وقت شما رو پاس نمیکنم نه شما نه خانوم فلانی گفتم استاد چرا گفت دلم میخواد ،منم ازون دانشگاه اومدم بیرون چون بخاطر اون استاد که همش از لج منو مینداخت مجبور بودم دوره لیسانسمو ۶ ساله تموم کنم

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متوجهم خودم یه دوست اینجوری داشتم فقط موقعی کار داشت یادش می افتاد که آره من یه دوستی هم داشتم و ...

باور کن اینم همینطوره من اگه از دلم میومد کی به کی بلاکش میگردم ولی منه ساده هی میگم بطوری باشه آدما ناراحت نشن😖تا فردا یجوری بلاکش میکنم تموم شده بره بخدا دیوونم کرده

این کلی تو دانشگاه برام حاشیه درست کرد من دچار آسیب جسمی شدم نتونستم رشته ورزشیمو ادامه بدم استادا چ ...

عزیزم باز هم تقصیر خودت بوده که مستقیم بهش گفتی باهام نگرد 

اینقد سرد و خشک و بی محلی باهاش رفتار میکردی که دمش میزاشت رو کولش 

عزیزم باز هم تقصیر خودت بوده که مستقیم بهش گفتی باهام نگرد اینقد سرد و خشک و بی محلی باهاش رفتار میک ...

آره واقعا حالا اون هم درس و شوهرشو داره من به هیچ کدوم نرسیدم حتی