2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه فرزندش کند ذهنه

311 بازدید | 19 پست

گاهی وقتا خیلی نا امید میشم 

خیلی اعصابم خورد میشه بچه م کلاس هفتمه 

گاهی وقتا یجوری خنگ بازی درمیاره تو جمع دیگران خجالت میکشم همیشه خدارو شکر کردم بخاطر بودنش چون واقعا دلسوزه مهربونه ولی این حواس پرتی و خنگ بودنش خیلی داره آزارم میده کسی تجربه ای داره کمکی میتونه بکنه؟

بچهم تک فرزنده فوق العاده استرسیه و حواس پرت 

مشاور هم توصیه نکنید خیلی بردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب‌های علمی،کانال‌های دانستنی ها ،و همچنین داستان‌های کوتاه،در مورد دانشمندان و افراد برگزیده دنیا سعی کن  خودت براش اطلاعات جمع کنی،خیلی باهاش کار کن،اطلاعات عمومی زیاد بشه،دیگه اینجوری نیست،و همچنین جایی میرید بیشتر بزار کنار خودت باشه و خودت باهاش حرف بزن نذار بچه‌های دیگه سوال پیچش کنن

عدم تمرکز نداره؟

معلمشون گفت داره و ارجاعش داد به مشاور مدرسه 

بیشتر این آزارم میده که فقط به فکر تلویزیون و فوتباله 

بدبختی تو فوتبالم استعداد نداره وگرنه حمایتش میکردم به جایی برسه 

درسم که نمیخونه میگه از درس متنفرم

آخرش میخواد چی بشه؟

با بچه ها هم روابطش محدوده  نه بیرون میره نه زیاد با کسی گرم میگیره غیر از بچه های فامیل 

کاراش منو میترسونه

کند ذهن نیست ولی چون تک فرزنده و بچه ای نبوده که کنارش باشه یه کم اخلاقش فرق میکنه بیشتر تو خیالاتش حرف میزنه فکر میکنه جالبه اگر همین‌رو تو واقعیت هم بگه 

با فامیل یا آشنایی که بچه ی  همسنش داره باید رفت وآمد کنی که تنها نباشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
بچه ت خنک نیس روش ایراد نزار همینکه تونسته تا ملاس هفتم بیاد ینی مستعده شما مامانا سختگیرید

میدونم قبول دارم حرفتو اما نه ۱۰۰درصد مطمئنم یه مشکلی این وسط هست تاپیک زدم راهنمایییی بگیرم به بچه م کمک کنم

کتاب‌های علمی،کانال‌های دانستنی ها ،و همچنین داستان‌های کوتاه،در مورد دانشمندان و افراد برگزیده دنیا ...

خودم بشدت کتابخون بودم پسرم برعکس انگار هر چیز علمی حالشو بد میکنه دو خط کتاب میخونه انگار کوه کنده بعدشم ۱۴سالشه بچسبونمش به خودم ؟

از بچه های وابسته متنفرم بهش عشق میدم ولی هیچوقت به کسی وابسته نبودم و از آدمای وابسته هم متنفرم فردا پس فردا زن بگیره میخواد منو بکشونه تو زندگیش زنش بیاد اینجا تاپیک بزنه مادرشوهرم فلا ن و بیسان

استیکرای خنده م نمیاد شماها بخندید

کند ذهن نیست ولی چون تک فرزنده و بچه ای نبوده که کنارش باشه یه کم اخلاقش فرق میکنه بیشتر تو خیالاتش ...

والا چی بگم شرایط فرزند دوم رو نداشتم الانم که دیگه واقعا تاثیری نداره فاصله سنیشون زیاده

برای استرسش راهکار دادبی نتیجه بود برای افت درسش باهاش حرف زد فعلا هنوز داریم با مشاور روش کار میکنی ...

عزیزم:(

تا جایی که من دیدم مشاور های مدرسه اکثرا خوب شغلشونو انجام نمیدن و تاثیر مشاور های بیرون خیلی بیشتره 

اگه خواستی واسه استرس مدیتیشن رو امتحان کنین باهمدیگه

واسه من جواب داد