2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه فرزندش کند ذهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 19 پست
والا چی بگم شرایط فرزند دوم رو نداشتم الانم که دیگه واقعا تاثیری نداره فاصله سنیشون زیاده

نکته دیگه این که اصلا خودتون رو باهاش مقایسه نکنید پسر بچه ها با دخترها خیلی فرق میکنن واصلا علاقه به درس نشون نمیدن تا هیجده نوزده سالگی هم رفتارهای بچگانه دارن من و خواهرشوهرام هر سه پسر نوجوان داریم وقتی با هم یه جا هستیم این سه تا پسر انقدر حرفهای چرت وپرت میزنن که خواهرشوهرم میگه فقط قد بلند کردن انگار عقلشون رشد نکرده😂

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم بچه ات کمی بیش فعالی نقص توجه دداره و نیاز دارو و کاردرمانی . یسری کلاس هم برای اعتماد بنفسش ببر مثل تاتر و ..... کلا یه تست ببر ببین توی چی استعداد داره همونو پیگیری کن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

سلام بچتون ADHD داره ببرید پیش روانشناس 

من خودم هم عین بچتون بودم و هستم و متاسفانه درمان نشدم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)