خب پس پیاز را خیلی ریز خرد کن تفت که دادی یکم سبک شد و نرم گوشت ها را اضافه کن قشنگ تفت که خرد ادویه ها را اضافه کن لوبیا ها را از قبل خیس کردی بهش اضافه و همراه سبزی ها همه را با همتفت بده چشمی مشخص میشه اندازه لوبیا و سبزی چقدر خوبه و اندازه بعد آب جوش بریز و بزار بپزه .
یک راز خوشمزگی قورمه سبزی ریختن استخوون به خورشت اگه استخون هم ریخته باشی خیلی لعاب دار و خوب میشه .
یک ساعت قبل خاموش کردن خورشت آب لیمو یا آب نارنج یا اینکه داخل لیمو عمانی جدا کن بریز دیگه هر چیزی که به ذائقه تون بریز .
بعد پخت کمی که خورشت از جوش افتاد روغن روش را جدا کن داخل یک ظرف :که تو هر خورشت خوری که خورشت میریزی کمی از روغنش را بریزی رو خورشت ها .
اگر میخوای از لیمو عمانی استفاده کنی از تلخ نبودنشون مطمئن شو که خورشت را خراب نکنه .
فکر کنم همه چی را گفتم اگه قسمتی را جا ننداخته باشم