سلام دوستان همسرم پیشنهاد دادن که رابطه داشته باشیم منم چون یکم ترس دارم گفتم فعلا نه یکم بهش بر خورد و گفت وسواس داری و باید بری روانشناس ، به نظرتون در دوران عقد کار درستی هست البته که ۲ یال میشه از نامزدی و آشنایی میگذره تو رو خدا راهنمایی کنید
خدایا واقعا دخترای ایران و این کشور رو دوست داشتی که یه همچین چیزایی براشون قرار دادی
اینا چیزایی که ما خودمون عرف کردیم تو جامعه به اشتباه که چی طرف تو عقد حامله شده با دوست پسرش که نبوده شوهرش بوده شرعا و قانونا متاسفانه به خاطر همین عرف غلط چه سقط هایی که اتفاق نیوفتاده
عزیزم غصه اتفاقات گذشترو نخور از اینکه الان بهم رسیدین و کنار همین لذت ببر ان شاالله که همیشه در کن ...
درسته ولی دلم نمیخواست همسرمو بچمو مظلوم گیر بیارن انقدر اونشب فشار بهش بدن بعد ۱۲ ساعت رانندگی از یه شهر دیگه تازه قبل از شام ، شام اون شب کوفت هممون شد قشنگ انگار من ملک بودن بابام املاکی
یعنی میگید تو عقد رابطه داشته باشم بعدا سرد میشه :///
من کی گفتم سرد میشه مردی ک سرد بشه بعد عروسی هم سرد میشه مردی ک عاشق باشه بیشتر مهرت ب دلش می افته چون میشین یک روح در ۲ بدن من گفتم ۲۰ سال پیش بعد ۲ روز عقد رابطه کامل برقرار کردیم سردم نشودیم